Bekijk flats dichtbij het strand in een complex in İzmir Konak

Ege Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 85 m² • 2de verdieping • ref: ADB-00003-33008
€ 319.666
Appartementen met uitzicht op de Golf van İzmir in een complex in Konak op steenworp afstand van dagelijkse voorzieningen

De ontworpen appartementen zijn gelegen in het Konak district van İzmir Turkije. Konak is het centrum van cultuur, beeldende kunst, handel, toerisme en vervoer in İzmir. Samen met meerdere internationale onderwijsinstellingen, is Knak een zeer sociale leefruimte.

De appartementen te koop in İzmir Konak liggen op 50 m van de bushalte. De appartementen liggen op 1 km van het stadion, de haven van İzmir, het metrostation, het ziekenhuis en het İzmir Kültürpark. De appartementen liggen ook op 1,4 km van internationale scholen, 2 km van de veerboothaven en İzmir Kordon, 22 km van de luchthaven Adnan Menderes, 52 km van de stranden van Seferihisar, 60 km van het strand van Gülüdür, 82 km van het strand van Alaçatı en 90 km van Çeşme.

Het wooncomplex ligt op 86.000 m² grond. Het complex biedt 24/7 beveiliging, beveiligingscamera's, binnen- en buitenparkeerplaatsen, een fitnessruimte, SPA, sauna, Turks bad, bioscoop, wandelpaden, speeltuin en speelterreinen, binnen- en buitenzwembaden, conciërgedienst, café, restaurant, markt en commerciële ruimtes.

Het project biedt verschillende kamertypes. De flats zijn verdeeld in woonkamers, en suite badkamers, douchecabines, balkons en gesloten of open keukens. De flats zijn uitgerust met inbouwsets, centrale satellietsystemen en verwarmings- en koelsystemen.


ADB-00003

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven85 m²
Totaal124 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Ege Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op binnenplaats
Uitzicht op de stad
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2024