Chique appartementen in İzmir Bornova dichtbij universiteiten

Kazımdirik Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 40 m² • 3de verdieping • ref: ADB-00017-33509
€ 142.824
Appartementen dichtbij alle voorzieningen in İzmir Bornova

Bornova is een populaire woonlocatie in İzmir Turkije. De stad biedt verschillende voorzieningen, zoals universiteiten en winkelcentra. Bornova heeft verwelkomd een grote hoeveelheid prestigieuze residentiële projecten in de afgelopen jaren en is uitgegroeid tot een van de meest populaire wijken in İzmir.

De appartementen te koop in İzmir Bornova liggen op 300 m van het metrostation, de bushalte, de universiteit en winkelcentra. Het woongebouw ligt op 2 km van IKEA, 6 km van Alsancak en İzmir Kordon, 30 km van Adnan Menderes Airport, en 50 km van de Blauwe Vlag stranden in Urla.

Het woonproject heeft een totale oppervlakte van 2.500 m² met een buitenzwembad, sauna, 24/7 bewakingsdienst, beveiligingscamera's, receptie, café, restaurant, fitness en overdekte parkeerplaats.

De chique appartementen hebben aparte keukens, balkons, stalen buitendeuren, keramische en gelamineerde parketvloeren, driedubbele inbouwsets, gekleurd aluminium ramen met dubbele beglazing, airco's en visuele intercomsystemen.


ADB-00017

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven40 m²
Totaal55 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Kazımdirik Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023