Lamborghini branded villa's in Benahavis met ruime kamers

Benahavís
Huis • 7 kamer(s) • 6 bed. • 5 bad. • 940 m² • ref: AGP-00783-31644
€ 8.359.780
Lamborghini geïnspireerde vrijstaande villa's in Benahavis, Costa del Sol

De villa's bevinden zich in een prestigieus gebied aan de Costa del Sol, Málaga, Benahavis. Benahavis is een van de meest prestigieuze woongebieden in Spanje, de hele Costa del Sol-regio daargelaten. Benahavis biedt een heerlijk mild klimaat, samen met zandstranden en indrukwekkende natuurlijke schoonheden. Het gebied biedt een rijk aanbod aan sociale voorzieningen en sportfaciliteiten, waaronder diverse golfbanen van wereldklasse. Benahavis biedt ook gemakkelijke intercity reizen met een goed ontwikkelde wegenstructuur. Puerto Banus en Marbella zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Benahavis.

De villa's hebben een uniek ontwerp geïnspireerd op een Lamborghini-project. Zowel het interieur als het exterieur van de villa's bieden een ruim en elegant ontwerp. De ontwikkelaar van het project heeft extra aandacht besteed aan de ruimtelijkheid en bruikbaarheid van de villa's. Investeerders die willen villa's kopen in Benahavis zullen dol zijn op dit project!

Er zijn 53 vrijstaande villa's in het luxe wooncomplex. Elk van de villa's beslaat meer dan 1.000 m² grond. De ligging van het complex op een heuvel geeft de gelukkige bewoners een prachtig uitzicht. Het wooncomplex biedt een 24/7 bewakingsdienst, een overloopzwembad en aangelegde tuinen.

De villa's zijn uitgerust met dubbele beglazing, koel- en verwarmingssystemen, ingebouwde keukens, SPA, een sauna, een stoombad, een Home Theatre en een multifunctionele ruimte. Je kunt de multifunctionele ruimte optioneel gebruiken als fitnessruimte.


AGP-00783

Ruimten

Kamers7
Slaapkamers6
Badkamers5
Balkons1

Oppervlakken

Leven940 m²
Totaal1254 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Sauna
Terras
Zwembad

Benahavís

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2026
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens