Slimme Appartementen in Terra Icon Project in Antalya Döşemealtı

Yeşilbayır
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 155 m² • ref: AYT-04002-34134
€ 597.583
Slimme Appartementen in Terra Icon in Antalya Döşemealtı

De luxe appartementen zijn gelegen in de wijk Yeşilbayır, een gewortelde villawijk van Antalya. Yeşilbayır zoekt aandacht voor heldere en koele lucht, weelderige natuur, en de nabijheid van het centrum van Antalya. Daarnaast is het gebied ook dicht bij de overheid en particuliere scholen, gezondheidscentra, en de dagelijkse behoeften.

Appartementen te koop in Antalya Döşemealtı liggen op loopafstand van Orfe Holiday Village en het bos, 4 km naar Bahçeşehir College, 7 km naar Private Termessos Ziekenhuis, 9 km naar Antalya Toplum College, 13,5 km naar Özdilek Shopping Mall, 16 km naar Antalya Bilim Universiteit, 13,5 km naar Konyaaltı Beach Park en 20,6 km naar Antalya Airport.

De bevoorrechte appartementen liggen in het project Terra Icon, dat bestaat uit 4 blokken en 24 appartementen met 4 slaapkamers op een terrein van 6098 m². Het project heeft speciaal ontworpen landschapsarchitectuur, wandelpaden, een automatisch irrigatiesysteem, een wateronthardingssysteem, een generator, een overdekte parkeerplaats, brandblussystemen met brandkasten, een ventilatiesysteem, een lift, een kinderspeelplaats, een fitnessruimte, een sauna, 24/7 beveiliging en een camerasysteem.

De appartementen hebben vier slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een kleedkamer en twee balkons.

De luxe appartementen hebben een inbouwset, vaatwasser, magnetron, koelkast, glazen balkon met guillotine, internetinfrastructuur, satelliettelevisie-infrastructuur, airconditioningsysteem, smart home-systeem, toegang via vingerafdruk, vloerverwarmingssysteem, combiketel en garderobe. Bovendien zijn de appartementen energiezuinig met warmte- en geluidsisolatie.


AYT-04002

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven155 m²
Totaal170 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Internet

Yeşilbayır

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024