Appartementen met Vrij Uitzicht op Zee in Mezitli Mersin

Deniz
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 55 m² • ref: ICX-00038-28284
€ 106.601
Appartementen met Panoramisch Zeezicht in Mezitli Mersin

Mersin is gezegend met een lange zeekust, een zonnig klimaat en een rijk cultureel erfgoed. Tegenwoordig wordt de stad genoemd met investeringsmogelijkheden dankzij de industriële ontwikkeling, een lopend luchthavenproject en natuurlijk de vastgoedmarkt. Het is dan ook een veelgehoord argument onder investeerders om een appartement in Mersin te kopen. Tece, waar zich stijlvolle appartementen bevinden, is een zomerbestemming die bij Mezitli hoort, een van de centrale districten.

De appartementen in Mezitli Mersin zijn in een project 420 m van het strand, 510 m van het restaurant, 700 m van de markt, 980 m van de markt, 1,6 km van de hoofdweg en bushaltes, 1,8 km van de snelweg verbindingsweg, 1,9 km naar de dierenarts, 3 km naar de apotheek, 4,3 km naar Tece Gezondheidscentrum, 17 km naar Mersin Marina, 20 km naar Forum Mersin Winkelcentrum, 23 km naar het hogesnelheidstreinstation van Mersin, 37 km naar Kızkalesi, 60 km naar de Sint-Pauluskerk en 88,7 km naar de luchthaven van Adana.

Het uitgebreide project bestaat uit 4 blokken met 336 appartementen op 16.434 m². Het project omvat ook een hotel met 56 kamers. Bewoners kunnen met korting gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Daarnaast heeft het project een buitenzwembad, aquapark, Turks bad, sauna, fitnessruimte, karaokekamer, barbecueplaats, camelia's, digitale game room, binnen-buiten parkeerplaats, wandelpaden op het terrein, speeltuin, generator, lift, 24/7 beveiliging en bewakingscamera's.

De appartementen zijn uitgerust met functies zoals inbouwkasten, granieten aanrechtbladen, ingebouwde keukenapparatuur, garderobe, spots, balkon, douchecabine, optionele en-suite badkamer en vrijstaande tuin, PVC ramen, parket en natte vloeren, slim intercomsysteem en stalen buitendeur.

De appartementen hebben de mogelijkheid tot personalisatie en kunnen gemeubileerd worden opgeleverd tegen een meerprijs.


ICX-00038

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven55 m²
Totaal81 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Fitnesscentrum

Deniz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2025