Appartementen in de Buurt van het Strand in Mersin Mezitli

Deniz
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 80 m² • ref: ICX-00010-25768
€ 105.955
Stijlvolle Appartementen dicht bij de Voorzieningen in Mersin Mezitli

Mersin ligt in het oostelijke deel van de Middellandse Zee in Turkije en trekt de aandacht met de langste kustlijn van Europa, de uitgestrekte haven en natuurlijk de stranden met de blauwe vlag. In de regio heerst een mild klimaat en de mogelijkheden voor landbouw, industrie en toerisme zijn tot bloei gekomen. Het gebied, dat wordt gekenmerkt door een rustig stedelijk leven, blijft zich dagelijks ontwikkelen met lopende en bestaande projecten.

De appartementen in Mersin die te koop zijn, liggen op 205 m van de dichtstbijzijnde markt, 300 m van het café, 410 m van het hotel, 430 m van het strand, 620 m van de hoofdweg, 1,6 km van de verbindingsweg met de snelweg, 2,9 km van de school, 3 km van de apotheek, 3,1 km van het ziekenhuis, 15,7 km van de jachthaven van Mersin, 17,2 km van het winkelcentrum Sayapark, 18,2 km van het winkelcentrum Forum, 32,8 km van het treinstation van Mersin en 101 km van de luchthaven van Adana.

De stijlvolle appartementen bevinden zich in een enkel blok van 10 verdiepingen gebouwd op 1235 m² grond. In het project zijn er 4 appartementen op elke verdieping en er zijn appartementen met 2 en 3 slaapkamers beschikbaar. Het project beschikt over een zwembad, speeltuin, camelia, barbecueplaats, generator, lift, buitenparkeerplaats, conciërge, beveiligingscamera en gemeenschappelijke tuin.

De appartementen in Tece verschillen ook in hun interieur. Appartementen met 3 slaapkamers hebben een en-suite badkamer, douchecabine, airconditioninginstallatie, centraal satellietsysteem, balkon, open keuken, Siemens merk 3-inbouwset, verborgen kamerdeur, PVC raamsystemen, stalen deur en een slim intercomsysteem.


ICX-00010

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven80 m²
Totaal90 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Parkeerplaats

Deniz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
TypeAppartement
Bouwjaar2023