Vastgoed in Mersin met Rijke Voorzieningen ter Plaatse

Deniz
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 81 m² • 3de verdieping • ref: ICX-00022-27314
€ 92.000
Vastgoed met Zee en Stadszicht in Tece Mezitli

Het vastgoed ligt in de wijk Mezitli in Mersin. Met warme zomers en milde winters is Mersin een ideale zomervakantiebestemming. Het heeft een snelle investeringswaarde. Met de grootste haven en kustlijn van Europa is deze kosmopolitische stad een populaire woonplek. Het biedt ook een levendige sfeer met bars, winkelcentra, havens en restaurants met wereldkeuken. Het is de bedoeling dat Çukurova Airport binnenkort internationaal gaat opereren en hier nieuwe investeerders aantrekt. Met de 6 nieuwe industrieterreinen, hotelgronden met toeristische vergunningen en de nieuwe Tarsus Universiteit lijkt de stad steeds waardevoller te worden. De economie draait hier vooral op toerisme, landbouw en industrie. Mersin biedt ook vruchtbare grond en directe toegang tot kwaliteitsgoederen. Mersin beschikt ook over een ontwikkelde stadsplanning en biedt gemakkelijk vervoer met zijn grote hoofdwegen en ringwegen, zonder druk verkeer.

Het vastgoed met uitzicht op zee, de stad en de natuur ligt op 130 m van het park, 170 m van de markt, 250 m van de hoofdweg, 274 m van de bushalte, 300 m van het ziekenhuis, 780 m van het strand, 810 m van het verbindingspunt met de hoofdweg, 920 m van de plaatselijke bazaar, 1,4 km van de apotheek, 8,3 km van Soli Center, 14,8 km van Forum Mersin, 21,4 km van het hogesnelheidstreinstation en 87 km van de luchthaven van Adana.

Het vastgoed te koop in Mersin Turkije ligt in een complex van één blok met 13 verdiepingen. Het project omvat in totaal 91 vastgoedobjecten. Op de percelen van 2.350 m² beschikt het complex over een buitenzwembad, buitenparkeerplaatsen, tuinhuisjes, een speeltuin, generatoren, liften, 24/7 bewakingsdienst en beveiligingscamera's.

De appartementen te koop in Tece hebben plafondvloeren en dubbele balkons of terrassen, afhankelijk van het type. Het vastgoed is uitgerust met aardgas, airco-infrastructuur, stalen buitendeuren, douchecabines, granieten keukenbanken, PVC ramen met dubbele beglazing, satelliet-tv's en 10 mm voegen.


ICX-00022

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven81 m²
Totaal99 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Deniz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2024