Appartementen met Vloerverwarming in Kepez Antalya

Baraj Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 44 m² • ref: AYT-03278-34358
€ 143.851
Appartementen met Eigen Badkamer in de Wijk Baraj in Kepez

De appartementen bevinden zich in de wijk Baraj in Kepez, Antalya. Baraj is een ontwikkelde leefruimte. Hier zijn er ontwikkelde residentiële projecten.

De appartementen te koop in Antalya, Turkije liggen op korte afstand van de middelbare scholen en middelbare scholen. De appartementen liggen op 3,2 km van de Düden watervallen, 8,6 km van het MarkAntalya Winkelcentrum, 12 km van de zee en 13 km van de Internationale Antalya Luchthaven.

Het project biedt 3 residentiële en 2 commerciële eenheden op de 7.371 m² percelen. Er zijn 109 appartementen in totaal. Het complex beschikt over liften, een buitenparkeerplaats, 2 sauna's, administratie, beveiliging, beveiligingscamera's, een fitnesscentrum, een aangelegde tuin, een zwembad, een speelkamer voor alle leeftijden, een kinderspeelplaats en een brandtrap.

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, open keuken, 1 badkamer en 1 balkon. Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, open keuken, 1 badkamer, 1 en-suite badkamer en 1 balkon.

Elke flat is uitgerust met overal airco's, internetinfrastructuur, een douchecabine, een ingebouwde keuken, gemotoriseerde rolluiken, spot- en LED-verlichting, satelliet-tv's gelakte binnendeuren, vloerverwarming en een combiketel.


AYT-03278

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven44 m²
Totaal59 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad

Baraj Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024