Vastgoed aan Zee in een Gemengd Project in Istanbul Beyoğlu

Keçeci Piri Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 140 m² • ref: IST-00989-20927
€ 1.278.220
Luxe Vastgoed in een Gemengd Project in Istanbul Beyoğlu

Dit vastgoed aan zee ligt in de wijk Beyoğlu, die opvalt door zijn lange geschiedenis. De locatie van het project is een van de herkenningspunten van Istanbul en herbergt een 600 jaar oude scheepswerf. Het project, dat zorgvuldig is gebouwd met behoud van historische texturen, ligt aan zee en trekt de aandacht met zijn gemengde structuur.

Het project aan zee in Beyoğlu biedt dagelijkse behoeften zoals cafés, restaurants en bars binnen het project dankzij de gemengde conceptstructuur. Bovendien is dit vastgoed in Istanbul Beyoğlu op 150 m van de bushalte, 600 m van de metrohalte, 3,3 km van de Galata toren, 4,2 km van de Grand Bazaar, 3,4 km van de Istiklal straat, 10,6 km van de Bosporus brug en 41 km van de luchthaven van Istanbul.

Het project heeft een landoppervlakte van 242.000 m² en trekt de aandacht met zijn gemengde structuur. Het project, dat in totaal is verdeeld in 10 afzonderlijke secties, omvat 4 5-sterren hotels, 4 musea, 660 luxe appartementen, 2 jachthavens met een capaciteit van 280 jachten en meer dan 270 van 's werelds belangrijkste winkels. In het project aan zee met uitzicht op de Gouden Hoorn bevinden zich een congres- en cultureel centrum, hotels, moskeeën en musea, exclusieve winkels, grote groene zones, een kinderspeelplaats, een parkeerplaats, een Turks bad, een sauna, een spa, een fitnessruimte, een lift, beveiligingscamera's en 24/7 bewaking.

Het vastgoed in het mixed-structure project is ontworpen met luxe en hoogwaardige materialen voor het gezinsleven. Het vastgoed uitgerust met functies zoals een smart home systeem, stalen deur, centraal verwarmingssysteem, douchecabine, laminaat- en keramische vloeren, centraal satellietsysteem en ingebouwde keukenapparatuur.


IST-00989

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven140 m²
Totaal144 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Keçeci Piri Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024