Stijlvol Vastgoed in een Uitgebreid Complex in Milas Mugla

Milas
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 88 m² • 3de verdieping • ref: BJV-00329-29671
€ 141.343
€ 125.478+15.865
Stijlvol Vastgoed in een Complex met Rijke Faciliteiten in Milas Muğla

Het stijlvolle vastgoed is gelegen in Milas, een heerlijke plek voor wie vier seizoenen wil wonen in Bodrum en op de perfecte plek. De regio zoekt ook aandacht van dicht bij de luchthaven.

Onroerend goed in Milas Mugla is gelegen op een van de meest favoriete locaties in de regio met de nabijheid van het stadscentrum en uitzicht op de natuur. Het vastgoed ligt op ongeveer 2 km van de dagelijkse behoeften, 3,5 km van het stadscentrum van Milas, 6 km van het winkelcentrum, 9 km van het staatsziekenhuis van Milas, 20 km van de luchthaven van Milas Bodrum, 27 km van het vogelreservaat van Tuzla en 50 km van het stadscentrum van Bodrum.

Het stijlvolle vastgoed is gebouwd op 7.672 m² met in totaal 72 woningen, alle woningen hebben uitzicht op de natuur. Het complex heeft rijke faciliteiten zoals een lift, gemeenschappelijk zwembad, fitnessruimte, kinderspeelplaats, overdekte kinderspeelkamer, cafetaria, buiten parkeerplaats, watertank met hydrofoor, en 24/7 bewakingsdiensten. Het vastgoed heeft een stalen deur, speciaal ontworpen keukenmeubilair, granieten gootsteen, ingebouwde set, Alarko Carrier Multi Split airconditioning systeem in alle kamers, warmte glas, aluminium schrijnwerk, geluid, warmte en water isolatie, en intercom systeem. Daarnaast is er natuurstenen bekleding gebruikt op de buitengevels van de gebouwen.

Het vastgoed wordt te koop aangeboden in twee verschillende types met 2 en 3 slaapkamers. Vastgoed met 3 slaapkamers heeft drie slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, twee badkamers, een kleedkamer en twee balkons. Vastgoed met 2 slaapkamers heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, twee badkamers, een kleedkamer en een balkon.


BJV-00329

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven88 m²
Totaal130 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Milas

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024