Nieuwe appartementen op een rustige locatie in Ankara Çankaya

Huzur Mahallesi
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 100 m² • ref: ESB-00241-32451
€ 127.299
Appartementen in een rustige en vredige woonomgeving in Ankara Çankaya

Als hoofdstad van Turkije is Ankara een van de grootste metropolen van het land met de op een na hoogste bevolking. Ankara is een belangrijke stad in Turkije als cultureel en politiek centrum. Çankaya is een van de meest strategische plekken in de stad met belangrijke overheidsgebouwen en vergaderingen. Dikmen is een ideale woonwijk in Çankaya met rijke voorzieningen: scholen, gezondheidsinstellingen, winkelcentra, markten, parken en sportactiviteiten.

De appartementen te koop in Ankara Çankaya hebben een belangrijke locatie met gemakkelijke toegang tot intercity's en binnenstedelijke reizen. De appartementen liggen op 900 m van het grootste winkelcentrum in de omgeving, 1,6 km van METU Forest, 2,6 km van Dikmen Valley, 2,7 km van Taurus Shopping Center, 4,4 km van Atakule, 6,6 km van Eymir Lake, 7,1 km van Kızılay en 34,8 km van Esenboğa Airport.

Het centraal gelegen boetiekappartementencomplex biedt een enkele eenheid van 6 verdiepingen. Het project wil de bewoners een comfortabele en prestigieuze levensstijl bieden. Het complex is verrijkt met voorzieningen zoals overdekte parkeergelegenheid, goed ontworpen tuinen, beveiligingscamera's en een lift.

De appartementen met 2 of 3 slaapkamers hebben ruime en functionele woonruimtes. Er zijn woonkamers, privétuinen, aparte keukens, badkamers, eigen badkamers en balkons. De appartementen zijn gebouwd en ontworpen met hoogwaardige materialen. Voor je comfort hebben ze radiatoren, combiketels, douchecabines, drievoudige inbouwsets, satelliettelevisies, gelamineerde parketvloeren van hoge kwaliteit en vloerbedekking voor natte ruimtes.


ESB-00241

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal115 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras

Huzur Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023