Etagevilla's met Privézwembad Nabij Saklıkent Canyon

Kadıköy
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 135 m² • ref: BJV-00444-32983
€ 360.000
Gelijkvloerse Villa's met Privézwembad in Muğla Seydikemer

De villa's bevinden zich in de Kadıköy buurt van Seydikemer Muğla. Het beroemde Saklıkent Nationaal Park is gelegen in Kadıköy.

De villa's te koop in Muğla Seydikemer liggen op 2 minuten van cafés, restaurants en markten waar je in je dagelijkse basisbehoeften kunt voorzien, op 5 minuten van de school en het staatsziekenhuis van Seydikemer, op 6 km van het Nationaal Park Saklıkent, op 10 km van het wereldberoemde Patara-strand, op 30 km van het stadscentrum van Fethiye en op 64 km van de luchthaven van Dalaman.

De villa's met één verdieping liggen op een perceel van 630 m². De villa's hebben een buitenparkeerplaats, een privézwembad en een grote patio in een grote tuin. De villa's hebben 3 slaapkamers en een open woonruimte met een open keuken in het interieurontwerp. Bovendien zijn alle materialen die gebruikt zijn bij de bouw van de villa's eersteklas en bevatten ze kenmerken zoals dakisolatie van hoog niveau, een stil sanitair systeem, geïsoleerde ramen met dubbele beglazing, eersteklas sanitair en armaturen en LED-verlichting.

De villa's bieden een hoge huuropbrengst dankzij hun kenmerken en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste toeristische bestemmingen.


BJV-00444

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlakken

Leven135 m²
Totaal150 m²
Airconditioning
Barbecue
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Kadıköy

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024