Appartementen met potentieel voor huurinkomsten in Noord-Cyprus

Northern Cyprus
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bad. • 36 m² • ref: ECN-00315-34253
€ 143.991
Appartementen te koop dichtbij het strand in İskele Boğaz

İskele, beroemd om zijn unieke stranden, valt op als een regio die de aandacht van Forbes trok met zijn investeringsmogelijkheden. Hoewel er onlangs wolkenkrabbers in İskele zijn gebouwd, heeft Boğaz laagbouw. Daarom behoudt het zijn natuurlijke omgeving. Boğaz trekt de aandacht van buitenlandse investeerders met voorzieningen zoals restaurants, markten, apotheken en groentewinkels.

Appartementen te koop in Noord-Cyprus İskele liggen op 700 meter van het strand, 2 km naar de jachthaven van Boğaz, 10 km naar de baai van MacKenzie, 11 km naar de strandclub Pera MacKenzie, 20 km naar de universiteit van het Nabije Oosten, 23 km naar het staatsziekenhuis van Gazimağusa, 24 km naar het centrum van Gazimağusa, 56 km naar de luchthaven Ercan en 80 km naar de luchthaven van Larnaca.

Het project bestaat uit vijf blokken. Het omvat barbecueplaatsen, een tennisbaan, een basketbalveld, een voetbalveld, showterreinen, een waterpark, zwembaden, kinderzwembaden, restaurants, een binnenzwembad, een fitnesscentrum, SPA en schoonheidssalons, een markt, een slager en apotheek. Er is ook een privéparkeerplaats voor de gasten.

Er zijn appartementen met één slaapkamer en drie slaapkamers op de begane grond, terwijl er duplexappartementen met één slaapkamer en duplexappartementen met drie slaapkamers op de bovenste verdiepingen zijn. Alle appartementen hebben een open keuken. Duplexappartementen hebben een woonkamer, open keuken, gastenbadkamer, slaapkamers met en-suite badkamers en terrassen. Elk appartement beschikt over internetinfrastructuur, airconditioninginfrastructuur en een centraal satellietsysteem.


ECN-00315

Ruimten

Kamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven36 m²
Totaal49 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2025