Marbella Vastgoed met een Hoog Niveau van Privacy en Comfort

Málaga
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 92 m² • ref: AGP-00840-34225
€ 520.000
Vastgoed met Prachtig Uitzicht in een Topwijk van Marbella

Dit nieuwbouwproject ligt in de gemeente Marbella. Marbella, synoniem voor luxueus wonen, is een prestigieuze en pittoreske kuststad gelegen aan de befaamde Costa del Sol in Zuid-Spanje. Dit mediterrane paradijs is beroemd om zijn verbluffende natuurlijke schoonheid, luxe resorts, golfbanen van wereldklasse, designer boetieks, luxe eetgelegenheden en een levendige levensstijl die bezoekers en bewoners van over de hele wereld aantrekt. Strategisch gelegen in het hart van de Costa del Sol geniet Marbella van een ideaal mediterraan klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar.

Het vastgoed in Marbella, Spanje ligt in een van de meest gewilde gebieden aan de rand van de stad. Het gebied biedt gemakkelijke toegang tot de luchthaven Malaga-Costa del Sol op slechts 40 minuten rijden en biedt uitstekende verbindingen met grote steden in Europa. Marbella staat bekend om zijn prachtige diensten en exclusieve vrijetijdsopties, op slechts 10 minuten rijden van het centrum van de stad. De dichtstbijzijnde stranden en golfbanen liggen op minder dan 5 km van het project. Het project ligt op 16 km van Puerto Banus en 40 km van het centrum van Estepona.

Dit nieuwe woonproject biedt een verzameling van 57 appartementen in een omheind complex met de ideale mix van privacy, comfort en rust. Om de kwaliteit van leven, welzijn en comfort te verbeteren, kunnen de bewoners profiteren van een breed scala aan gemeenschappelijke voorzieningen. Naast uitgestrekte landschapstuinen zijn er diverse buitenzwembaden, een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte met ultramoderne apparatuur, co-working en een ruime sociale club met bar.

Het project biedt een selectie moderne vastgoed met grote terrassen, lichte interieurs, hoogwaardige afwerking en een slimme indeling. Het vastgoed wordt geleverd met airconditioning en vloerverwarming, een volledig uitgeruste keuken en een eenvoudig domoticasysteem. Naast de topkwaliteit specificaties biedt de ontwikkelaar een verscheidenheid aan optionele upgrades waarmee u uw droomhuis kunt verbeteren en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.


AGP-00840

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven92 m²
Totaal105 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras
Zwembad

Málaga

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2026
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens