Appartementen in een Complex met Binnenzwembad in Ankara

Saraycık Mahallesi
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 119 m² • ref: ESB-00225-30581
€ 152.457
Appartementen in een Complex met Binnenzwembad en Fitnesscentrum in Ankara

De moderne appartementen bevinden zich in Saraycık, een wijk in de wijk Sincan in Ankara. Saraycık is een van de centrale en ontwikkelde regio van Sincan. Het staat bekend als een regio die het comfort van het stadsleven combineert met natuurschoon. Saraycık herbergt moderne en comfortabele woonprojecten. Deze projecten omvatten grote woonruimtes, sociale voorzieningen en eigentijdse ontwerpen. Saraycık, een van de ontwikkelingsregio van Ankara, is ook een winstgevende regio voor investeerders.

De appartementen te koop in Ankara liggen op 3,6 km van het treinstation van Lale, op 3,7 km van de ringweg van Ankara, op 6,2 km van het metrostation Fatih, op 6 km van Wonderland, op 7 km van AquaPark, op 24,1 km van het busstation van AŞTİ, op 26,5 km van Kızılay en op 49,1 km van de luchthaven Esenboğa.

Het gemengde project omvat 206 appartementen, dat in totaal uit 7 blokken bestaat. In dit gemengde project komen winkelgebieden waar je in je dagelijkse behoeften kunt voorzien. Daarnaast biedt het project een binnenzwembad, een fitnesscentrum, een kinderspeelplaats, een sauna, een basketbalveld, esthetische landschapszones, opvallende sierzwembaden, zitgedeeltes in de tuin, een lift, 24/7 bewakingsdienst, beveiligingscamera en een generator.

Het project beschikt over appartementen met 2 slaapkamers, 3 slaapkamers en 4 slaapkamers. Ze hebben een grote woonkamer, een gesloten keuken, badkamer, hoofdslaapkamer badkamer, wasruimte, kleedkamer en balkons. De appartementen zijn voorzien van inbouwsets, vloerverwarming, garderobe, speciaal washokmeubilair, behang, duurzame laminaatvloer en natte vloer.


ESB-00225

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven119 m²
Totaal132 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Saraycık Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024