Appartementen in een Bekroond Project Bij de Zee in Fethiye

Kargı
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 60 m² • 1de verdieping • ref: BJV-00408-35087
€ 300.000
Elegante Appartementen in een Uitgebreid Complex in Fethiye Turkije

De appartementen liggen in een rustige omgeving in de Kargı buurt van Mugla, Fethiye. Mugla is een populaire bestemming voor vakantiegangers in Turkije. De stad biedt een prachtige natuur, een mild klimaat, luxe vastgoedprojecten en leuke vrijetijdsactiviteiten. Fethiye is als een paradijs met lachende gezichten voor natuurliefhebbers met perfecte omstandigheden voor natuursporten.

De appartementen te koop in Fethiye Turkije liggen op een steenworp afstand van een bushalte, het strand, markten, winkels, restaurants, cafés en bars. Het appartementen ligt op 1,2 km van een gezondheidscentrum, 1,2 km van een school, 1,3 km van Akmaz Beach, 1,4 km van Karatas Beach, 5,4 km van Fethiye State Hospital, 6,3 km van een natuurpark, 8,5 km van het busstation, 10 km van het stadscentrum, 15,3 km van Seka Pier, 18 km van Ölüdeniz, 48 km van Dalaman Airport en 57 km van de oude stad Xanthos.

Het wooncomplex heeft 90 eenheden van 2 verdiepingen met een hotelconcept. Het wooncomplex biedt een aangelegde buitenkant waar je kunt socialiseren en sporten, samen met hobbytuinen op de begane grond appartementen. Er zijn zwembaden, een fitnessruimte, beveiliging, parkeerplaatsen en een kunstmatig meer in het luxe en comfortabele complex.

De appartementen worden te koop aangeboden met 1 en 2 slaapkamers. Het interieur van de appartementen bestaat uit een open keuken en woonkamer naast de slaapkamers. Er is ook een en-suite badkamer in het appartement met 2 slaapkamers. Met hun gunstige ligging en voorzieningen zijn de appartementen geschikt voor zowel permanente bewoning als investeringen.


BJV-00408

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven60 m²
Totaal65 m²
Airconditioning
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Kargı

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023