Stijlvolle Gelijkvloerse Villa's in Gazimagusa Noord-Cyprus

Northern Cyprus
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 170 m² • ref: ECN-00355-33581
€ 357.193
Vrijstaande Villa's met Stijlvol Design in Gazimağusa Noord-Cyprus

De villa's in Gazimağusa bevinden zich in een boutique residentieel project in de Yeni Boğaziçi regio een kleine mediterrane regio hebben dagelijkse en sociale behoeften. De regio heeft ook de titel van CittaSlow betekent minimale stress niveau rond de stad.

De villa's te koop in Noord-Cyprus Gazimagusa zijn 1,5 km naar Yeni Boğaziçi centrum, 4 km naar Near East College en Near East Hospital, 4,5 km naar İskele-Gazimağusa snelweg, 5 km naar Salamis Ancient City en Bedi's Beach, 8 km naar Gazimağusa State Hospital, 9 km naar Eastern Mediterranean University, 10 km naar Gazimağusa stadscentrum, 11 km naar Pera MacKenzie Beach & Club, 43 km naar Ercan Airport en 57 km naar Larnaca International Airport.

De villa's bevinden zich in een project dat bestaat uit acht vrijstaande villa's van één verdieping op een totaal perceel van 2500 m². De villa's hebben een privétuin en een zwembad van 24,3 m². Er is ook een overdekte parkeerplaats en een barbecueplaats bij de villa's.

De villa's hebben drie slaapkamers, waarvan een met en-suite badkamer, een woonkamer met een grote open haard geïntegreerd met een open keuken, een bijkeuken, een wasruimte en een gastentoilet. Alle vloeren in de villa's zijn eersteklas afgewerkt en er zijn veel comfortverhogende voorzieningen zoals een centraal satellietsysteem, internetinfrastructuur en airconditioning.


ECN-00355

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven170 m²
Totaal208 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Parkeerplaats

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024