Appartementen met Privézwembad en Tuin in İzmir Çeşme

16 Eylül
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 140 m² • 5de verdieping • ref: ADB-00032-34467
€ 1.857.300
Appartementen met Privézwembad en Tuinterras bij het Strand in Çeşme

Çeşme is een populaire vakantiebestemming in İzmir, Turkije. Çeşme biedt schone lucht, schilderachtige stranden, natuurlijke schoonheid, heerlijke gerechten, beroemde restaurants, een jachthaven, architectuur en historische rijkdom.

De appartementen te koop in İzmir, Çeşme liggen op 100 m van de zee, 300 m van het strand; 3 km van voorzieningen zoals de jachthaven, restaurant, markt en apotheek; 4 km van het ziekenhuis, 20 km van Alaçatı Port Surfcentrum, en 90 km van Adnan Menderes Luchthaven.

Het project is gelegen op 6.000 m² grondstukken. De appartementen binnen het project zijn voorzien van privézwembaden en tuinen. Het complex is verrijkt met binnen- en buitenparkeerplaatsen, sport- en activiteitenterreinen en speeltuinen. Het project beschikt ook over een generator, watertank, 24/7 bewakingsdienst en beveiligingscamera's.

De appartementen met vrijstaande tuin hebben een open of aparte keuken. De appartementen zijn verrijkt met en-suite badkamers, tuinterrassen, privézwembaden en balkons. Er zijn ook douchecabines, stalen buitendeuren, PVC-raamsystemen, gelamineerde en keramische vloerbedekking, met lak bedekte keukenkastjes en binnendeuren, en airco's.


ADB-00032

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons3

Oppervlakken

Leven140 m²
Totaal280 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

16 Eylül

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeAppartement
Bouwjaar2024