Appartementen met Faciliteiten Dichtbij Zee in Alanya

Avsallar
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 45 m² • ref: AYT-03636-29474
€ 129.900
€ 126.350+3.550
Unieke Appartementen in een Speciaal Ontworpen Project Vlakbij de Zee in Alanya

Alanya is een van de meest ontwikkelde en favoriete regio's van de Middellandse Zee. Het heeft de voorkeur van toeristen voor vakantie en verblijf. Alanya biedt met zijn voorzieningen het hele jaar door een vakantieleven. Avsallar is een van de meest geprefereerde regio's van Alanya, met zijn prachtige stranden en voorzieningen.

Appartementen te koop in Alanya liggen op 900 meter van de zee, 1,6 km van het natuurpark İncekum, 6,16 km van het Sea Dolphin-park, 24 km van het centrum van Alanya, 27 km van het winkelcentrum Alanyum en 62 km van de luchthaven Gazipaşa.

Het project omvat een strand, binnen- en buitenzwembaden, een verwarmd zwembad, een aquapark voor volwassenen en kinderen, sierbaden, een jacuzzi, een professionele SPA- en massageservice, een sauna, een stoombad, een amfitheater, bars bij het zwembad, mini- club, animatie, café, restaurant, bar, restaurant met panoramisch uitzicht, nachtclub, winkels, apotheek, markt, barbecue, receptie, privépendeldienst naar het strand en Avsallar, kinderspeelplaatsen binnen en buiten, parkeerplaatsen binnen en buiten , volleybalveld, basketbalveld, tennisbaan, fitnesscentrum en vitaminebar.


AYT-03636

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven45 m²
Totaal50 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Hot-tub
Stoomruimte

Avsallar

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2025