Appartementen met Rijke Complexe Faciliteiten in Antalya

Belek
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 45 m² • ref: AYT-03743-31353
€ 195.000
Investerings appartementen dicht bij het strand, golfbanen en sociale voorzieningen in Belek

De appartementen bevinden zich in Belek, het attractiecentrum van Antalya met wereldberoemde golfbanen en hotels. Belek is een toeristisch centrum waar luxe golfhotels twaalf maanden per jaar open zijn en investeringsmogelijkheden biedt.

De appartementen te koop in Belek, Antalya, liggen op loopafstand van restaurants, markten en andere sociale voorzieningen, 33 km van de luchthaven van Antalya, 38 km van het stadscentrum van Antalya, 7,5 km van The Land of Legends, 2 km van de dichtstbijzijnde golfbanen en op 1,6 km van het openbare strand van Belek.

Het complex is gebouwd op 4708 m² en bestaat uit 5 blokken met in totaal 60 appartementen. Het biedt privétuinen, een zwembad, sociale ruimtes, een fitnessruimte, een sauna, camera's en een alarmsysteem.

De 1+1 appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een toilet. De 2+1 appartementen hebben een woonkamer, een open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten. Volgens het type appartementen is er ook een wasruimte en een kleedkamer.

De appartementen omvatten QUA merk 60x120 keramiek, Bosch merk witgoed, Mitsubishi of Gree merk airconditioners, LAKE keuken en deuren, laminaatvloeren, Vitra speciale serie batterijen, Rehau merk PVC schrijnwerkerij, Viko merk stopcontacten, Siemens merk schakelaars en verwarming, Kale Kilit Stalen deur van Tepe Safe, verf van het merk Jotun, mechanische coating van marmer aan de buitenkant en douchecabines van het merk Delta.


AYT-03743

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven45 m²
Totaal50 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad

Belek

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024