Appartementen aan Zee met Uitzicht op de Stad in Estepona

Málaga
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 78 m² • ref: AGP-00538-11839
€ 425.000
Stijlvolle Appartementen in het Centrum van Estepona

De appartementen liggen in een complex in het centrum van Estepona. Estepona wordt erkend als de tuin van de Costa del Sol met verschillende bloemen. Naast gunstige omstandigheden om te wonen, heeft de regio een breed scala aan voorzieningen zoals golfbanen, kwaliteitsrestaurants, pubs en een jachthaven.

Het project ligt op een gunstige locatie in het centrum van Estepona. Het nieuwe project ligt op een paar minuten afstand van dagelijkse voorzieningen zoals markten, ziekenhuizen, scholen en sportcentra. Appartementen te koop in Estepona Spanje liggen op slechts 100 m van het strand en het is mogelijk om de jachthaven binnen 10 minuten lopen te bereiken. Het project ligt ook op 49 km van de luchthaven van Gibraltar, 82 km van de luchthaven Malaga Costa del Sol en 91 km van het centrum van de stad Malaga. Met de auto ben je in 30 minuten in Puerto Banus en Marbella.

Het project bestaat uit 23 appartementen en biedt een rustgebied inclusief een zwembad dat uitzicht biedt op zee op het dak. De ontwerpdetails zijn gericht op meer gebruik van zonlicht in het interieur. In de richting van het doel worden lichte kleuren gebruikt in het project. De keuken is van het open type en uitgerust met merken van topkwaliteit. De andere voorzieningen van de appartementen zijn airconditioners, rookmelders en een parkeerplaats in de garage. De garage is met een lift verbonden met de appartementen.


AGP-00538

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven78 m²
Totaal93 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Málaga

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens