Huis van zes verdiepingen met luxe meubels en zwembad in Dubai

The World Islands
Huis • 10 kamer(s) • 7 bed. • 8 bad. • 2000 m² • 1de verdieping • ref: DXB-00018-34214
€ 31.920.946
Speciaal ontworpen vrijstaand huis op het Zweedse eiland World Islands

The World Islands is een megaproject van $ 5 miljard, gepland als toeristische accommodatie. Het project op The World Islands, zes kilometer van Dubai en zichtbaar vanuit de ruimte, zal na voltooiing ruim 16.000 toeristen ontvangen. In het project dat is gebouwd op zes eilanden met verschillende thema's, herbergt het Zweedse eiland de meest luxueuze huizen.

Het Zweedse eiland, de thuisbasis van negen huizen met witte privézandstranden en tropische tuinen, biedt een privélevensstijl. Het belooft een elegant en bevoorrecht leven. Elk huis heeft een prachtig uitzicht op zee.

Het huis van zes verdiepingen, beïnvloed door de Zweedse architectuur en levensstijl, beschikt over een privéstrand met wit zand, een tropische tuin, sauna, sneeuwkamer, ruime ramen, uitzicht op Dubai, ruime balkons, een fitnesscentrum, SPA en een eigen overloop zwembad.

Het exterieurontwerp van het huis met zeven slaapkamers is geïnspireerd op Vikingschepen. Het met glas overdekte dakterras, het Vikingterras, lijkt op een omgekeerd Vikingschip. Het met glas overdekte terras van 470 m² biedt plaats aan 300 personen.

Het huis te koop in Dubai met traditionele en moderne interieurs heeft een auto-interieur van het merk Bentley, op maat gemaakte meubels, een volledig uitgeruste keuken van de chef-kok, een lift en entertainmentruimtes.


DXB-00018

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers7
Badkamers8
Balkons3

Oppervlakken

Leven2000 m²
Totaal2600 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Lift
Sauna

Dubai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeHuis
Bouwjaar2024