Appartementen in de Buurt van Scholen in Ankara Gölbaşı

İncek
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 85 m² • ref: ESB-00221-30225
€ 95.725
Nieuwe Appartementen in de Buurt van de Nationale Scholen in Ankara Gölbaşı

De gloednieuwe appartementen bevinden zich in een project in İncek, Gölbaşı. İncek is een bekend gebied in de stad met moderne residentiële projecten, weelderige gebieden, en perfecte woongebieden. De meeste van de bewoners aandacht besteden aan het ontwerp elk detail van zorgvuldig gemaakt.

Appartementen te koop in Ankara Gölbaşı liggen op een bevoorrechte locatie met gemakkelijke toegang tot de dagelijkse levensbehoeften. De stijlvol ontworpen appartementen liggen op 2,6 km van de Atılım Universiteit, 2,9 km van Lycée Charles de Gaulle Ankara (Franse middelbare school), 3,6 km van het Lösante Ziekenhuis, 9 km van het TED Ankara College, 11,2 km van het Mogan meer, 18,8 km van Çankaya Atakule, 22,7 km van Kızılay en 50 km van de luchthaven Esenboğa.

De instapklare appartementen liggen in een privéproject bestaande uit één blok van 4 verdiepingen op een perceel van 513 m². Het project biedt een scala aan voorzieningen, zoals gemeenschappelijke tuinen, parkeergelegenheid buiten en een handige lift.

De ruime nieuwe appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonkamer, een moderne open keuken en een stijlvolle badkamer. De instapklare appartementen zijn uitgerust met voorzieningen zoals een 3-inbouwset, een kast in de entree, laminaatvloeren van topkwaliteit en zorgvuldig geselecteerde natte vloerbedekking.


ESB-00221

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven85 m²
Totaal110 m²
Lift
Satelliet-tv

İncek

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023