Nieuwbouw Vastgoed Geschikt voor Investeringen in Bursa Nilüfer

30 Ağustos Zafer
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 92 m² • 1de verdieping • ref: YEI-00230-31076
€ 116.358
Investerings Vastgoed op Ideale Locatie in Bursa Kayapa

Het onroerend goed is gelegen in de wijk Kayapa van de wijk Nilüfer in Bursa. Het is een veelgevraagd gebied vanwege de nabijheid van de luchthaven en de schone luchtkwaliteit.

Het onroerend goed te koop in Bursa ligt op 4 km van het centrum van Görükle, 6 km van de Uludağ Universiteit, 15 km van het Bursa Stedelijk Ziekenhuis, 30 km van de Mudanya Veerbootpier, 36 km van het Uludağ Nationaal Park en Skicentrum, en ongeveer 1,5 uur rijden van de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen.

Het stijlvolle vastgoed is gelegen in een project bestaande uit 3 fasen op een totale grondoppervlakte van 3576 m². Het complex telt, naast de commerciële ruimtes, 13 blokken met 4 en 9 verdiepingen. In het complex bevindt zich een inpandige parkeergarage, een gemeenschappelijke tuin, 24/7 bewaking en vloerverwarming.

Er zijn diverse appartementstypes beschikbaar in het project. Sommige vastgoedmodellen zijn uitgerust met een open keuken, terwijl sommige zijn uitgerust met zowel een aparte keuken als een eigen badkamer. Het onroerend goed in het project is ontworpen met een hoge bouwkwaliteit, hoogwaardige interieurmaterialen en eersteklas vakmanschap. Het onroerend goed zal worden uitgerust met een gascombi die bij de prijs is inbegrepen.


YEI-00230

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons3

Oppervlakken

Leven92 m²
Totaal110 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

30 Ağustos Zafer

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2025