Vrijstaande Villa's Vlakbij het Strand in Edremit Girne

Northern Cyprus
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 260 m² • ref: ECN-00093-14570
€ 818.968
Vrijstaande Villa's met Privézwembad en Tuin in de Buurt van het Strand in Edremit Girne

De chique villa's liggen in de kustwijk Edremit in Girne, Noord-Cyprus. Ze liggen in een boetiekcomplex en zijn ideaal als investering. Het centrum van Girne ligt op korte rijafstand van het project.

De vrijstaande villa's liggen op loopafstand van al uw dagelijkse behoeften. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de zee, haltes van het openbaar vervoer en voorzieningen. De villa's liggen ook op 1,5 km van de Amerikaanse universiteit van Girne, 2 km van het Amerikaanse college van Girne en het nationale park Alsancak, 2,5 km van Escape Beach, 3 km van het strand van Denizkızı (zeemeermin), 4 km van het centrum van Girne, 6 km van de markt, 6,5 km van het staatsziekenhuis Dr. Akçiçek, 7 km van de haven van Girne, 48 km van de luchthaven Ercan en 83 km van de internationale luchthaven van Larnaca. Deze gunstige locatie is ideaal voor een comfortabele en veilige woonruimte.

Het chique project is gelegen op percelen van 7.970 m² en bestaat uit 21 vrijstaande villa's. De villa's te koop in Noord-Cyprus Girne liggen op een prestigieus project. Het complex heeft 24/7 bewakingsdienst, beveiligingscamera's en parkeergelegenheid. De villa's met 4 slaapkamers hebben 3 verschillende architectonische ontwerpen. Ze hebben elk een eigen tuin en zwembad.

Op de entreeverdieping hebben de villa's een slaapkamer, woonkamer, open keuken, zwembadterras en badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer en een met een kleedkamer. Op de bovenverdieping is er een terras met barbecue en keukenruimte.

De woonkamer met open keuken heeft een gezellige en warme sfeer. Hier is een open haard met een glazen balustrade. Op de entreevloer ligt marmeren vloerbedekking en op de bovenverdieping ligt laminaat.


ECN-00093

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers4
Balkons4

Oppervlakken

Leven260 m²
Totaal316 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024