Investeringsappartementen in Kartepe met uitzicht op het bos

Ataevler Mahallesi
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 109 m² • ref: KCO-00019-12586
€ 210.262
Appartementen op een rustige locatie met sociale voorzieningen in Kartepe

De appartementen bevinden zich in een wooncomplex in Kocaeli, Kartepe. Kocaeli is een aantrekkelijke stad voor bezoekers met zijn sociale voorzieningen, activiteiten voor hobby's en sportfaciliteiten. Kocaeli geniet het hele jaar door de voorkeur van liefhebbers van sport, hobby's of reizen. Kocaeli biedt wintersport, ATV-tochten en paardrijclubs, samen met bossen, parken en picknickplaatsen.

De appartementen te koop in Kocaeli Turkije liggen in de wijk Kartepe, op 1 km van de snelweg E-5, 2,6 km van de luchthaven Cengiz Topel, 26 m van de snelweg TEM en het skigebied Kartepe, 29 km van het stadscentrum van Kocaeli, 90 km van de Osman Gazibrug, 96 km van de luchthaven Sabiha Gokcen en 101 km van Istanboel.

Het project ligt op een totale grondoppervlakte van 37.000 m² en biedt in totaal 501 appartementen. Het project ligt in een rustige omgeving en biedt tennis- en basketbalvelden, binnen- en buitenparkeerplaatsen, wandelpaden, hobbyruimtes, yogaruimtes, een pilatesruimte, een fitnessruimte, een kickboksruimte, liften, 24/7 bewakingsdienst, beveiligingscamera's, sightseeingterrassen, Turkse baden, binnen- en buitenzwembaden, sauna's, een squashruimte en een kinderspeelplaats.

Elk appartement in het complex heeft een eigen Turks bad en sauna.

De appartementen in Kartepe zijn verrijkt met apparatuur en functies zoals LED- en spotverlichting, ingebouwde keukensets, PVC-raamsystemen, gelamineerde en keramische bekleding, geluids- en warmte-isolatie, stalen buitendeuren, airco's, douchecabines, rolluiken, vloerverwarming en een centraal satellietsysteem.


KCO-00019

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven109 m²
Totaal150 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Tennis

Ataevler Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023