Appartementen met Zeezicht te Koop in Alanya Kestel

Kestel Belediyesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 52 m² • ref: AYT-03791-32035
€ 150.000
€ 145.000+5.000
Appartementen met Zeezicht in een Hotel-Achtige Omgeving in Alanya Kestel

Alanya Kestel is een populaire wijk onder buitenlandse en lokale investeerders in Antalya Turkije. Het gebied biedt een rustige en veilige leefruimte tussen het centrum van de wijk Alanya en Gazipaşa Airport. Kestel biedt alle dagelijkse en sociale behoeften op korte loopafstand. Hier vindt u cafés, bars, restaurants, supermarkten en gezondheidscentra.

De ultra-luxe project is gelegen in het hart van Kestel, Antalya. De appartementen te koop in Kestel Alanya liggen op korte loopafstand van het centrum en de universiteit. De appartementen zijn 2,6 km van de zee, 4,8 km van Alanyum Winkelcentrum, 8 km van Alanya Center, en 38 km van Gazipaşa Luchthaven.

Het project heeft een rijk aanbod aan sociale voorzieningen. Deze omvatten een aquapark, buitenzwembad, verwarmd zwembad, fitness, conciërgeservice, 24/7 bewakingsdienst, beveiligingscamera's, sauna, tennis- en basketbalvelden, een speeltuin, speelruimtes voor kinderen en volwassenen, overdekte parkeerplaatsen, chill-out ruimtes, lobby, Turks bad, bioscoop, wandel- en fietspaden, een café, markt, barbecueplaats en gemeenschappelijke tuin.

Het goed ontworpen project heeft LED-verlichting aan zowel de buitenkant van het gebouw als de binnenkant van de appartementen. Het gebouw heeft ook zonwerende panelen. De appartementen zijn ontworpen met de nadruk op esthetiek en een hoge bouwkwaliteit. De appartementen worden uitgerust met fornuizen, kachels en afzuigkappen in de keukens van het merk Samsung.


AYT-03791

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven52 m²
Totaal60 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Tuin

Kestel Belediyesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2025