Appartementen met Oost-Westgevel in Trabzon Akçaabat

Yıldızlı
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 65 m² • ref: TZX-00252-34233
€ 79.347
Appartementen met Meerdere Kameropties in Akçaabat Trabzon

Yıldızlı, Akçaabat is een zich ontwikkelend wooncentrum in Trabzon. Het gebied biedt verschillende nieuw gebouwde residentiële projecten met een prachtig uitzicht op zee en de natuur. Yıldızlı ligt op loopafstand van moskeeën, scholen, restaurants, markten en openbaar vervoer. Deze ideale locatie trekt investeerders aan.

De appartementen te koop in Trabzon, Turkije liggen in een wooncomplex. Het project biedt hoogwaardige constructie en materialen. Er zijn in totaal 24 appartementen, met meerdere kamertype opties.

Het complex biedt verschillende voorzieningen voor een comfortabelere leefruimte. Er zijn binnen en buiten parkeerplaatsen, speeltuinen, chill-out ruimtes en beveiligingscamera's op het terrein. Het project biedt ook conciërges en 24/7 bewakingsdiensten.

De appartementen met 1 slaapkamer hebben een gedeelde badkamer, open keuken, woonkamer en balkon. De appartementen met 2 slaapkamers hebben een gedeelde badkamer, woonkamer, aparte keuken en balkon. De 3-slaapkamerappartementen hebben een gedeelde badkamer, en-suite badkamer, woonkamer, aparte keuken en 2 balkons.

De interieurs zijn verrijkt met laminaat parket, keuken- en badkamermeubels en PVC ramen; allemaal van hoge kwaliteit.


TZX-00252

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven65 m²
Totaal75 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Yıldızlı

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2025