Appartementen met gesloten zwembad in Istanbul Esenyurt

Yeşilkent Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 100 m² • 22de verdieping • ref: IST-00174-33917
€ 125.663
Instapklare appartementen in de nabijheid van alle voorzieningen in Istanbul Esenyurt

De appartementen te koop in Istanbul Esenyurt bieden gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse benodigdheden. De beschikbare appartementen zijn gunstig gelegen: 100 meter van het Reyap-ziekenhuis, 1,5 kilometer van de snelweg E-5 en Metrobus, 2 kilometer van het winkelcentrum Marmara Park, 5 kilometer van het Küçükçekmece-meer, 6,5 kilometer van de Zee van Marmara en de jachthaven, en 27 kilometer naar de internationale luchthaven van Istanbul.

Het wooncomplex waarin deze appartementen zijn ondergebracht, omvat 422 eenheden binnen een blok van 29 verdiepingen. Bewoners genieten van verschillende voorzieningen, waaronder open en gesloten zwembaden, een terrastuin, kinderspeelplaatsen, een tuin, een afgesloten parkeerplaats van drie verdiepingen, een open parkeerplaats, een hamam, een sauna, een fitnesscentrum, markten, kappers, boetieks, cafés en winkels met restaurants. Extra kenmerken van dit luxe project zijn onder meer een lobby, receptie, liften, automatisch brandblussysteem, nooduitgang, noodalarmsysteem, bliksemafleider, watertank, 24/7 beveiligingsdiensten en een camerasysteem.

De woonmogelijkheden binnen het complex omvatten appartementen met en-suite badkamers, open of gesloten keukens en balkons. Deze appartementen beschikken over interieurvoorzieningen zoals keukeninbouwapparatuur, stalen deuren, video-intercomsystemen, laminaat- en keramische vloeren, aardgas, combiketels, douchecabines en internettoegang.


IST-00174

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal143 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Yeşilkent Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2018