Zeezicht Appartementen in Complex met Beveiliging in İzmir Konak

Halkapınar Mahallesi
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 171 m² • 2de verdieping • ref: ADB-00029-34289
€ 589.920
Zeezicht Appartementen in een Complex vlakbij Sociale Voorzieningen en Metro in İzmir

De appartementen zijn gelegen in de wijk Konak in İzmir, Turkije. Konak is een populaire leefruimte met de beroemde Kordon kust wandelpad, winkelcentra, entertainment faciliteiten, culturele en historische musea, internationale scholen en sportvoorzieningen. Zowel lokale als buitenlandse bezoekers tonen een grote interesse in Konak.

De appartementen te koop in İzmir, Konak liggen op 300 m van het ziekenhuis, 1 km van het metrostation, de trein, en de Golf van İzmir, 2 km van Kültür Park, 2,5 km van de kust wandelpad, 3 km van Alsancak veerboot haven, en 17 km van Adnan Menderes Luchthaven.

De appartementen met uitzicht op de Golf van İzmir liggen in een prestigieus complex. Het project biedt voorzieningen zoals een kinderzwembad, fitness, buitenzwembad, sauna, SPA, speeltuinen, gemeenschappelijke tuin, zonnebaden, een sociale club, wandel-en hardlooproutes, eet-en conferentiezalen, receptie, 24/7 bewakingsdienst, beveiligingscamera's en overdekte parkeerplaats.

De appartementen hebben een open of aparte keuken. De interieurs zijn voorzien van eigen badkamers, wasruimtes, balkons en terrassen. De appartementen zijn uitgerust met ingebouwde sets, douchecabines, kapstokken, vloerverwarming en -koelsystemen, smart home-systemen, satelliet-tv's, stalen buitendeuren, PVC ramen en Hilton-stijl badkamers.


ADB-00029

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven171 m²
Totaal280 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Halkapınar Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2024