Appartementen in een Sociaal Complex in Fuengirola

Torreblanca
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 74 m² • ref: AGP-00639-19756
€ 287.537
Prestigieuze appartementen in een wooncomplex met zwembad in Fuengirola

Het wooncomplex dat lijkt op een vakantieresort ligt aan de Costa del Sol, in Fuengirola. Deze prachtige kustplaats heeft een unieke sfeer die de moderne levensstijl mengt met de goed bewaarde Endulisiaanse cultuur. De stad biedt een mild klimaat met veel zon om je altijd warm te houden. Het gebied biedt een groot scala aan sociale voorzieningen met golfbanen, entertainmentcentra, 5-sterrenhotels, restaurants die heerlijke gerechten serveren en verschillende faciliteiten voor watersporten en paardrijden. Dankzij het goed ontwikkelde vervoer kun je hier ongestoord reizen. Het is een van de verstandigste beslissingen die je kunt nemen om een appartement in Fuengirola te kopen!

Het complex ligt in Torreblanca, Fuengirola. De appartementen liggen op slechts 3 km van de kustlijn met allerlei sociale voorzieningen, op 15 minuten rijden van het stadscentrum en een groot winkelcentrum, 20 km van de internationale luchthaven van Málaga, 30 km van Marbella en 40 km van Puerto Banus.

Het wooncomplex biedt uitgebreide voorzieningen op het terrein en een rustige leefruimte. Het complex lijkt op een vakantieresort met uitzicht op zee en de bergen. De gelukkige bewoners kunnen profiteren van een volledig uitgeruste fitnessruimte, sauna, co-working ruimte, 24-uurs wasservice, sociale club, 3 buitenzwembaden, speeltuin en aangelegde tuinen met een unieke tropische stijl.

De appartementen met open concept bieden lichte binnenruimtes met grote ramen en privétuinen. De redelijk geprijsde appartementen hebben een parkeerplaats voor 1 voertuig. Voor extra parkeerruimte en opslagruimte moet extra worden betaald. De appartementen worden geleverd met airco's en ingebouwde keukens.


AGP-00639

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven74 m²
Totaal74 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Fuengirola

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens