Commercieel Vastgoed met Groot Potentieel in Antalya Konyaalti

Liman
Bedrijfsgebouwen • 4 kamer(s) • 4 bed. • 402 m² • ref: AYT-03939-33297
€ 860.734
Ruim Commercieel Pand in de Buurt van het Konyaalti-Strand in Antalya

De commerciële woning is in de Liman buurt, een drukke wijk omringd door vele bedrijven van Konyaaltı. Naast de gunstige ligging, heeft gebouwd nieuwe projecten, zodat de regio biedt investeringsmogelijkheden.

Commercieel vastgoed te koop in Antalya ligt op loopafstand van alle voorzieningen en de zee dus 500 m naar Konyaaltı Beach, 2,4 km naar Konyaaltı City Square, 9,8 km naar Kaleiçi, 9,7 km naar het busstation en 19,5 km naar Antalya Airport.

De investering commercieel onroerend goed is gelegen onder een vrijstaand gebouw op een 3460 m² grondoppervlakte. Het commerciële pand bestaat uit een tuin, entree, mezzanine en terras. De gevel met uitzicht op de hoofdstraat is ideaal voor veel bedrijven. Het heeft functies zoals een vrijstaande tuin en een bewakingscamerasysteem.

Het commerciële pand met hoog verhuurpotentieel heeft een netto gebruiksoppervlakte van 402 m². Het centraal gelegen commerciële pand is geschikt voor bedrijven zoals een café, restaurant, beautycentrum, advocatenkantoor, boekhoudkantoor, adviesbureau, scheepvaartagentschap, toerismeagentschap, makelaarskantoor, sportschool en kantoor.


AYT-03939

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4

Oppervlakken

Leven402 m²
Totaal402 m²
Airconditioning
Balkon

Liman

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeBedrijfspand
Bouwjaar1998