Appartementen in een complex met aangelegde tuin in Kocaeli

Balaban Mahallesi
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 99 m² • ref: KCO-00018-33569
€ 180.358
Appartementen met boszicht in een complex met aangelegde tuin in Kartepe Kocaeli

De appartementen zijn gelegen in Kartepe, een van de favoriete wijken van Kocaeli. Kartepe biedt een rustig leven verweven met de natuur. Het heeft een charmante sfeer in alle seizoenen met zijn natuurlijke schoonheid. U kunt genieten van frisse lucht terwijl u een gezond en rustig leven leidt. Kartepe staat vol met picknickplaatsen, parken en bossen. Het is een ideale plek voor wie midden in de natuur wil wonen. Ook de wintersport is intensief in de omgeving.

Appartementen te koop in Kocaeli liggen op 83 km van de luchthaven Sabiha Gökçen, 11 km naar het centrum van Kocaeli, 10 km naar de zee, het Sapanca-meer en het Kartepe-skicentrum, 5 km naar de luchthaven Cengiz Topel, 3 km naar het centrum van Kartepe, en 900 m naar de snelweg en hoofdweg.

Het complex, gebouwd op 30.000 m² grond, bestaat uit 12 blokken en 312 appartementen. Het heeft een groen gebied van 4.700 m² en een sierzwembad van 5.500 m², een kunstmatig meer en een zwembad. Het complex beschikt over warmte- en geluidsisolatie, liften, wandelpaden, een sierzwembad, een showterrein, een amfitheater, kinderspeelplaatsen, basketbal- en voetbalvelden, een fitnesscentrum, een Turks bad, een sauna, een terras, binnen- en buitenzwembad zwembaden, 24/7 beveiliging en beveiligingscamerasysteem.

Elk appartement is voorzien van satelliet-tv, vloerverwarming, laminaat- en keramische vloeren, PVC-ramen, een douchecabine, keukenapparatuur, LED- en spotverlichting en een stalen deur.


KCO-00018

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlakken

Leven99 m²
Totaal150 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Tuin

Balaban Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het bos
TypeAppartement
Bouwjaar2023