Ongeëvenaard Uitzicht Luxe Onroerend Goed bij Golf in Casares

Málaga
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 141 m² • ref: AGP-00829-33942
€ 1.710.000
Luxe Merkvastgoed met het Interieur van Missoni in Casares

Het onroerend goed is gelegen in de gemeente Casares aan de Costa del Sol. Casares is een ongerept en rustig gebied genesteld tussen de naburige gemeenten Estepona en Manilva. De zonovergoten gemeente geniet van een mild klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar en heeft woonwijken met een lage dichtheid, uitgestrekte zandstranden en een schilderachtig landschap.

Het onroerend goed in Casares Costa, een residentiële strook langs de kust van de gemeente, ligt op meters afstand van een van de beste golfclubs en resorts van wereldklasse - Finca Cortesin. Het project ligt op slechts 3 km van het strand en op korte rijafstand van een scala aan lokale diensten en voorzieningen. Het is ook 15 km naar het centrum van Casares, 10 km van het centrum van Estepona, 30 km van het illustere Puerto Banus en Marbella, en 85 km van de internationale luchthaven van Malaga.

De compound ligt op het terrein van de luxe residentiële macro-gemeenschap van Finca Cortesin met 24/7 eersteklas beveiligingsdiensten om het hoogste niveau van privacy te garanderen. Enkele van de faciliteiten die de Golf Club biedt zijn een spa, een 5-sterren hotel, zwembaden, een strandclub, tennisbanen, een voortreffelijk restaurant met een Michelinster, een winkelcentrum en natuurlijk een kampioenschapsgolfbaan. Daarnaast zijn er de eigen diensten en voorzieningen van het project op locatie, zoals een overloopzwembad, een tennisbaan, een volledig uitgeruste fitnessruimte, mediterrane tuinen en een speciaal gedeelte voor kinderen met een zwembad en een plons.

Het is een project van luxe onroerend goed met merkinterieurs die een prachtig panoramisch uitzicht bieden op de Middellandse Zee, de kust en Gibraltar. Dit onroerend goed biedt de fusie van moderne high-end functies met natuurlijke materialen voor het creëren van een warme, gezellige sfeer versterkt door de overvloed aan natuurlijk licht. Het vastgoed met ruime binnenruimtes en royale terrassen wordt geleverd met hoogwaardige afwerking, open keukens met inbouwapparatuur, een parkeerplaats in de ondergrondse garage en een berging.


AGP-00829

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons1

Oppervlakken

Leven141 m²
Totaal216 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Sauna
Terras
Zwembad

Málaga

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2027
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens