Grond te koop - dennenbos en wit zandstrand

Riga
Uitgeruste grond • Tuin-niveau
Prijs op aanvraag

Het onroerend goed bestaat uit een perceel van 44 ha (hectare) of 440.000 m2 (vierkante meter) dat is verdeeld in 8 afzonderlijke landeenheden en gelegen is aan de Oostzee in het noordwesten van Letland.

- Slechts 250 meter naar de zee vanaf de grenzen van het landperceel. Het pand is omgeven door meer dan 2000 ha Letse staatsbossen, die toegankelijk zijn voor natuurwandelingen en andere activiteiten. Ecologisch schone en ongerepte natuur maakt het een charmante plek om te ontspannen van de drukte van het stadsleven. De site is uniek omdat het is gelegen in een fabelachtig mooi, rustig en dunbevolkt gebied met uitgebreide bouwmogelijkheden (neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over bouwvolumes, lokale regelgeving en reeds bestaande vastgoedontwikkelingsplannen).

- Er is toestemming gekregen van de Civil Aviation Agency voor de bouw van een helikopterplatform op het terrein. Ventspils Airport (ICAO – EVVA) is een luchthaven voor burgerluchtvaart van nationaal belang, die gespecialiseerd is in het verzorgen van vluchten voor de algemene luchtvaart, inclusief privécharters op aanvraag. Het is mogelijk om een jacht aan te meren en te houden in de haven van Ventspils. De haven van Ventspils ligt op 30 minuten rijden met de auto, de luchthaven van Riga ligt op 2 uur rijden en de luchthaven van Liepaja op 90 minuten met de auto. De luchthaven van Ventspils ligt op 12 minuten vliegafstand per helikopter, terwijl de luchthavens van Liepaja en Riga op ongeveer 30 minuten vliegafstand liggen.

Dit is het enige aanbod in zijn soort op open zee in alle Baltische staten. U kunt aanvullende informatie krijgen door contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens!

Oppervlakken

Kavel440000 m²

Riga

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens