Appartementen bij de Winkelcentrum in Muratpaşa Antalya

Konuksever
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 45 m² • ref: AYT-04113-35063
€ 71.758
Nieuwbouw Appartementen bij Winkelcentrum en Oude Stad in Muratpaşa Antalya

De appartementen zijn gelegen in de Konuksever buurt in Muratapaşa, Antalya. De buurt biedt gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad en belangrijke locaties, zoals de oude binnenstad en Haşim İşcan Cultureel Centrum.

Het project ligt op loopafstand van voorzieningen zoals de school, de markt en bushaltes. De appartementen te koop in Antalya liggen op 1,1 km van het Haşim İşcan Cultureel Centrum, 2,1 km van het staatsziekenhuis Atatürk, 2,4 km van het winkelcentrum MarkAntalya, 3,9 km van de oude binnenstad, 4,4 km van de jachthaven, 5,2 km van het strand Mermerli, 6,3 km van de intercity bus terminal, en 13,8 km van de luchthaven van Antalya.

Het project van 3 verdiepingen met een enkel blok ligt op een perceel van 305 m². Het beschikt over een buitenparkeerplaats, een lift en beveiligingscamera's. Het biedt een appartement met 1 slaapkamer, 2 appartementen met 2 slaapkamers en een appartement met 3 slaapkamers.

De 1- en 2-slaapkamerappartementen hebben een open keuken, woonkamer, badkamer en balkon. De 3-slaapkamer duplexflat heeft een extra badkamer.

De appartementen zijn uitgerust met een spotsysteem, douchecabines, satelliettelevisie en stalen buitendeuren.


AYT-04113

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven45 m²
Totaal60 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Konuksever

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2025