Stijlvol Designvastgoed Vlakbij Zee in Casares Costa del Sol

Casares Costa
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 78 m² • ref: AGP-00573-13821
€ 399.000
€ 649.000-250.000
Onroerend Goed met Zeezicht in een Complex Vlakbij de Zee in Casares

Caseras is een typisch Andalusisch stadje aan de Middellandse Zee dat deel uitmaakt van de Costa del Sol. Het klimaat is mild warm zoals in een klassieke mediterrane regio. Casares krijgt aandacht door zijn gouden zandstranden en charmante unieke plaatsen zoals de oude stad. De regio is ook een van de meest gewilde plaatsen om je te vestigen in Malaga. Veel mensen kopen liever onroerend goed in Casares om te investeren of om zich er te vestigen.

Het onroerend goed ligt op een gunstige locatie aan de rand van Estepona, dicht bij de AP-7 snelweg. Het duurt een paar minuten om alle voorzieningen van de appartementen te bereiken. Het strand ligt op 300 m, golfbanen op 5-10 minuten, Estepona ligt op 10 minuten, Puerto Banus en Marbella liggen op 30 minuten en de luchthaven van Malaga ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Het luxe vastgoed ligt in een complex dat bestaat uit 7 blokken van 3 verdiepingen. Er zijn 74 woningen met 2 en 3 slaapkamers. Het complex heeft een speciaal ontwerp waardoor alle woningen natuurlijk licht hebben. Een aangelegde tuin, zoutwaterzwembad, sociale club en sportclub zijn beschikbaar in het project.

In het interieur van onroerend goed de voorkeur milieuvriendelijke bouwmaterialen en zorg voor energiebesparing. Het interieurontwerp krijgt aandacht voor open lichte ruimtes. Daarnaast zijn er grote terrassen om te genieten van een prachtig uitzicht. Alle onroerend goed heeft ook een eigen parkeerplaats en berging.


AGP-00573

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven78 m²
Totaal87 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Tuin

Casares Costa

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens