Appartement met gesloten keuken in Istanbul Esenyurt

İnönü Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 100 m² • 29de verdieping • ref: IST-01493-35217
€ 78.651
Appartement met 2 slaapkamers en eigen badkamer in Istanbul Esenyurt

Het appartement is gelegen in de wijk Esenyurt in Istanbul, een van de meest kosmopolitische en voortdurend evoluerende gebieden van de stad. De woning beschikt over een open winkelcentrum binnen het complex.

Het appartement te koop in Istanbul Esenyurt ligt op slechts 100 meter afstand van het Esenyurt Staatsziekenhuis. Bovendien is het gunstig gelegen op een afstand van 3 km van de snelweg E-5 en het winkelcentrum Torium, op 3,5 km van de TEM-snelweg en het winkelcentrum Akbatı, op 4 km van het Küçükçekmece-meer, op 6 km van de jachthaven van Beylikdüzü en op 26 km van De luchthaven van Istanbul.

Het N Logo Istanbul Complex bestaat uit 6 blokken met in totaal 2679 appartementen en 87 winkels. Het complex biedt diverse voorzieningen zoals open en gesloten zwembaden, een fitnessruimte, een sauna, een kinderpark, een basketbalveld, een afgesloten parkeerplaats, 24/7 bewaking en beveiligingscamera's.

Het appartement met 2 slaapkamers beschikt over een en-suite badkamer en een gesloten keuken. Het appartement is voorzien van inbouwkeukenapparatuur, laminaat- en keramische vloeren, stalen deuren en een douchecabine.


IST-01493

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal115 m²
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad

İnönü Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2020