Welkom in uw nieuwe huis in het hart van Bavaro, Punta Cana!

Punta Cana
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 75 m² • Beschikbaar van 31-10-2025
€ 128.312

Welkom in uw nieuwe huis in het hart van Bavaro, Punta Cana!

Ontdek een uitzonderlijke woonervaring in ons exclusieve appartementencomplex met 1 slaapkamer + studio. Onze appartementen liggen in de beste buurt van Bavaro en bieden de perfecte mix van luxe, comfort en moderne stijl.

Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend wakker wordt met een prachtig uitzicht vanuit uw raam, genietend van de sereniteit en schoonheid die alleen onze bevoorrechte omgeving kan bieden. Met geavanceerde architectuur en nauwgezette aandacht voor detail in elke hoek, biedt ons wooncomplex u een ongeëvenaarde sfeer van luxe en comfort.

Elk van onze ruime en lichte units is ontworpen met hoogwaardige afwerkingen en eersteklas voorzieningen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende bewoners. Van volledig uitgeruste keukens tot entertainment- en ontspanningsruimtes, elk aspect van uw nieuwe huis is zorgvuldig ontworpen om u een ongeëvenaarde woonervaring te bieden.

Bovendien bevindt u zich door onze strategische ligging dicht bij de beste restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden van wereldklasse. Of u nu wilt genieten van een heerlijk diner, wilt winkelen of gewoon wilt ontspannen op het strand, alles is binnen handbereik.

Welkom in de omgeving waar de levensstijl van uw dromen werkelijkheid wordt. Kom en ontdek de ware definitie van luxe en comfort in ons exclusieve appartementencomplex in Bavaro, Punta Cana!

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven75 m²

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
VoorwaardeNieuw
ReputatieHoog niveau
OmgevingRustig, Groen, Residentieel