Nieuwe appartementen in een wooncomplex in Benalmadena

Benalmádena
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 80 m² • ref: AGP-00787-31841
€ 358.500
€ 303.000+55.500
Appartementencomplex op een unieke locatie met prachtig uitzicht op zee in Benalmadena

Benalmádena is een kustplaats en gemeente aan de Costa del Sol in de provincie Málaga, Andalusië, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden, bruisende nachtleven en een mix van traditionele Spaanse charme en moderne voorzieningen. Genesteld tussen het azuurblauwe water van de Middellandse Zee en de prachtige achtergrond van de Sierra de Mijas bergen, biedt Benalmádena een boeiende mix van natuurlijke schoonheid en toeristvriendelijke infrastructuur voor degenen die een appartement willen kopen in Spanje Benalmadena.

Het nieuwe project ligt op een heuveltop van de Mijas berg in Benalmadena, Costa del Sol, 44 kilometer van het levendige Marbella, 11 kilometer van de luchthaven van Malaga, 6 kilometer van de Torrequebrada golfbaan en de kustlijn en het strand van Benalmadena op 4 kilometer.

Het wooncomplex beschikt over een aangelegde tuin met een ruim zwembad, perfect om te ontspannen. Er is een speeltuin voor de kinderen, een barbecueplaats voor bijeenkomsten in de buitenlucht en zelfs een fitnesszone voor wie graag actief blijft.

De grote terrassen liggen op het zuiden en vangen de hele dag door een overvloed aan zonlicht, waardoor de appartementen een stralende en uitnodigende sfeer uitstralen. De appartementen hebben doordacht ontworpen open woonruimten die smaakvol zijn ingericht, waardoor een gastvrije en comfortabele sfeer ontstaat voor bewoners en gasten.


AGP-00787

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven80 m²
Totaal80 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Tuin

Benalmádena

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens