Appartement voor Kopen in Montevideo, Uruguay

Montevideo, Av. Uruguay
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bad. • 41 m² • ref: 102009359
€ 81.263
Attentie van alle schatzoekers van onroerend goed, uitstekende INVESTERINGSMOGELIJKHEID - PROMOTIE VERLAAGDE PRIJS VOOR EEN BEPERKTE TIJD!

VERMIJD DE DEVALUATIE VAN UW KAPITAAL, INVESTEER IN URUGUAY, Blanco project met PRIVATE QUINCHO IN ELKE AFDELING.

+30% KORTING

We hebben een verborgen juweeltje aan de Av. Uruguay, in de altijd opwindende gemeente Montevideo. Deze appartementen met één slaapkamer en één badkamer zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste huis of een slimme investering. Met een totaal van 52,5 m2 is het de perfecte grootte, zodat u het kunt delen met die speciale geliefde, een uitstekende winstgevendheid kunt behalen vanwege de nabijheid van de belangrijkste universiteiten of gewoon kunt genieten van uw eigen ruimte om te ontspannen en uw creativiteit de vrije loop te laten.

Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en moderne levensstijl. Vanuit de lichte woonkamer kunt u genieten van een panoramisch uitzicht over de stad terwijl u ontspant na een lange dag op het werk. In de volledig uitgeruste keuken kunt u uw culinaire talent de vrije loop laten en uw gasten verrassen met heerlijke lekkernijen.

Bovendien is de locatie gewoonweg onverslaanbaar. Met snelle toegang tot universiteiten, winkels, restaurants en openbaar vervoer, bent u in een mum van tijd midden in de actie.

Mis de kans niet om deze vastgoedschat te bezitten.

Optioneel parkeren tegen een meerprijs

Onroerendgoedkosten 2% + BTW

Bel nu om een afspraak in te plannen en ontdek uw nieuwe woning aan de Uruguay Avenue!

Ruimten

Kamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven41 m²
Kavel156 m²

Av. Uruguay, Montevideo

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad