Huis voor Kopen in Barcelona, Spanje

Barcelona
Huis • 12 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 451 m² • ref: 4215-COMPANY34605JRW
€ 3.400.000
In het hart van de begeerde wijk Sarrià, in de wijk Vallvidrera, ligt dit architecturale juweeltje uit 1920.
Dit spectaculaire huis is gerenoveerd in 2005 en is gebouwd op een perceel van 1.847m2 en heeft een privézwembad, solarium, verschillende terrassen, een boomgaard en een grote tuin waar u kunt genieten van het aangename klimaat van Barcelona.
In de tuin is er via een kleine geheime doorgang toegang tot een oude cisterne die is omgetoverd tot een bibliotheek, een fitnessruimte en een astronomiecentrum. Een magische ruimte waar de tijd heeft stilgestaan en die het hele jaar door geniet van een ideale binnentemperatuur van 22 graden.
Op een steenworp afstand van dit kleine hoekje van het paradijs leidt een andere doorgang naar een wijnkelder, waar momenteel een schatkamer van ongeveer 400 flessen wijn uit Frankrijk, Argentinië, Spanje en vele andere uithoeken van de wereld ligt.
Het huis is verdeeld over 4 verdiepingen. Op de eerste verdieping, met een oppervlakte van circa 110 m2, bevindt zich een majestueuze entreehal met een Perzische mozaïekvloer. Aan de linkerkant van de hal herbergt een grandioze kamer de woon-eetkamer, met zuilen van een tempel ondergedompeld door de Drieklovendam in China, maar ook een indrukwekkende piano en vele elementen van architectonische waarde. Een trap leidt naar de volledig uitgeruste keuken aan de linkerkant, evenals een spectaculair toilet met uitzonderlijke details aan de rechterkant.
De tweede verdieping heeft drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer, en een eenpersoonskamer. Een van de tweepersoonskamers en de eenpersoonskamer delen een grote badkamer. De deur naar de hoofdkamer, versierd met kamelenbotten, komt rechtstreeks uit Rajasthan. Deze kamer heeft ook een open haard, een jacuzzi en een grote inloopkast.
De derde verdieping heeft twee sferen: aan de ene kant een werkruimte waarvan de rust bevorderlijk is voor concentratie, en aan de andere kant een ruimte gewijd aan entertainment met spelletjes, een tv en een bank, een ideale plek om te ontspannen.
Op de begane grond van dit fantastische huis is een studio, bestaande uit een wasruimte, een complete keuken, een slaapkamer met en-suite badkamer en een grote garage die plaats biedt aan 4 voertuigen. De toegang tot deze garage is via een 5 meter brede deur, die de toegang tot de straat vergemakkelijkt zonder te hoeven manoeuvreren.
De locatie is uitzonderlijk, een oase van rust midden in de natuur, met direct uitzicht op Montserrat en op slechts 15 minuten van het centrum van Barcelona.
Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Deze woning wordt u aangeboden door een handelsagent.

Uw LLOYD & DAVIS-adviseur: Jean POIGNOT - Tel. (+33)0768637421
Handelsagent (eenmanszaak)

Ruimten

Kamers12
Slaapkamers4
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)4

Oppervlakken

Leven451 m²
Tuin1847 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Garage
Terras
Tuin
Wijnkelder

Barcelona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens