Eigentijdse appartementen met zeezicht in Costa Blanca

Punta Prima
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 77 m² • 7de verdieping • ref: ALC-00715-29751
€ 305.000
2, 3 slaapkamer appartementen met zeezicht in Punta Prima Costa Blanca

De elegante 2- en 3-slaapkamerappartementen met zeezicht in Punta Prima, Costa Blanca bieden een moderne en comfortabele woonervaring op een aantrekkelijke locatie. Punta Prima heeft een zonnig en aangenaam mediterraan klimaat, met ongeveer 320 dagen zon per jaar. De warmste maanden zijn juli, augustus en september, met gemiddelde dagtemperaturen tussen 26°C en 28°C. Door de ligging aan zee zijn de zomeravonden echter relatief koeler dankzij de verfrissende zeebries. Zelfs tijdens de wintermaanden van december tot februari komen de temperaturen zelden onder de 12°C, waardoor Punta Prima het hele jaar door een aangename plek is om te wonen.

De appartementen aan de Costa Blanca zijn ideaal gelegen op loopafstand van het strand en alle voorzieningen aan het strand. De promenade bestaat uit een smalle strook goudwit zand en het strand van Punta Prima staat bekend om de rustige sfeer en het kristalheldere water. Je kunt van het strand genieten terwijl je toegang hebt tot verschillende faciliteiten in de buurt.

Bovendien liggen de flats vlakbij verschillende belangrijke locaties. Ze liggen op 1,3 km afstand van Punta Prima High Street en het commerciële centrum, met een scala aan winkels, restaurants en diensten. De beroemde La Zenia Boulevard, een winkelcentrum met open dak, ligt op 3,9 km afstand. Het stadscentrum van Torrevieja ligt op slechts 7 km afstand en biedt nog meer voorzieningen en attracties. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de schilderachtige 18-holes golfbaan in Villamartin, op ongeveer 7,5 km van de appartementen. Bovendien liggen zowel de internationale luchthavens van Alicante als die van Murcia binnen een uur rijden, waardoor reizen eenvoudig is.

De moderne gemeenschap waar de appartementen zich bevinden, biedt verschillende voorzieningen voor bewoners. Er zijn drie gemeenschappelijke zwembaden omgeven door weelderig groen, die een rustige omgeving bieden om te ontspannen en af te koelen. Voor gezinnen is er een kinderspeelplaats. De gemeenschap beschikt ook over vijf tennistafels en een fitnessruimte in de open lucht, voor wie van een actieve levensstijl houdt.

In de stijlvolle appartementen vind je twee of drie slaapkamers, afhankelijk van het model, met inbouwkasten voor voldoende bergruimte. De flats hebben twee badkamers met inloopdouches, waarvan er een en suite is voor de grote slaapkamer, voor extra gemak en privacy. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en loopt over in een eethoek. Daarnaast is er een aparte wasruimte/opslagruimte, wat praktisch is. De ruime woonkamer heeft grote ramen in Franse stijl die uitkomen op een privébalkon, waar je kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de zee en de omgeving.

Voor degenen die op zoek zijn naar een verhoogde ervaring hebben de penthouse modellen een eigen solarium op het dak, een ruimte om te ontspannen, te entertainen en te genieten van het panoramische uitzicht.

Al met al bieden deze elegante appartementen in Punta Prima een aantrekkelijke levensstijl aan de kust met moderne voorzieningen, prachtig uitzicht op zee en gemakkelijke toegang tot het strand, voorzieningen en nabijgelegen attracties.


ALC-00715

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven77 m²
Totaal88 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Wasmachine

Punta Prima

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens