Casa Llama del Bosque 37 Reserva Conchal, Guanacaste, Costa Rica

Brasilito
Huis • 4 bed. • 5 bad. • Begane grond
€ 1.726.379

Dit prachtige huis ligt op een terrein van een kwart hectare met uitzicht op de driving range van de golfbaan. Je loopt het huis binnen en hebt alle 3 slaapkamers met eigen badkamer aan de ene kant en aan de andere kant, de keuken, woonkamer en terras die perfect integreren met het zwembad en de hot tub. De keuken heeft een geweldig eiland dat opgaat in de eetkamer. De tuin heeft een prachtige Guanacaste-boom die prachtige vogels dicht bij huis brengt. Het terras heeft ook een ingebouwde barbecue en een volledig zwembadbad met een tv-ruimte buiten om echt te genieten van het Costa Ricaanse weer terwijl u zich vermaakt.
Er is een comfortabele garage voor 2 auto's met veel opbergruimte en een grote bijkeuken met een extra koelkast die kan worden afgesloten om persoonlijke bezittingen op te bergen. Een full-service kamer is handig voor een persoon die je misschien hebt, een oppas of hulp bij het schoonmaken en koken.
Dit prachtige huis is gelegen in Reserva Conchal, een landgoed van 2.300 hectare met 2 hotels; een Westin en een W, infrastructuur van wereldklasse, geweldige beveiliging, wandelpaden, tennis, augurkenbal, skatepark, hondenpark en een geweldige strandclub met waterspeelgoed zoals kajaks, SUP's, een gezondheidscentrum met eersteklas apparatuur, spa, restaurant en bar, allemaal voor het witte zand wereldberoemde Playa Conchal.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers5
Toiletruimten1

Oppervlakken

Kavel450 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Beveiliging
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Gemeubileerd
Hot-tub
Internet
Parkeerplaats
Tennis
Tuin
Wasmachine
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Gastensuites
Zwembad

Brasilito

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin