Vrijstaande woning T3 in Lousã

Lousã
Vrijstaand huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 243 m² • Begane grond
€ 320.000

Is wonen aan de rand van de Serra da Lousã iets voor jou?

Als het antwoord ja was, moet u deze villa met 3 slaapkamers kennen met slechts één verdieping en een voltooiingsdeadline voor augustus 2023.

Omdat het in aanbouw is, heeft het het voordeel dat het naar wens kan worden aangepast. Als u op zoek bent naar rust en comfort tegelijkertijd, dan is dit misschien wel het huis waar u naar op zoek was!

We markeren in deze villa de gebieden. Met kamers die ons die rust geven die een dag werken vereist. Zeer gezellige sfeer met een woonkamer onafhankelijk van de eetkamer en een fantastische open haard voor die dagen dat Lousã ons doet denken aan zijn bergen.

Wonen in Lousã, Portugal, heeft verschillende voordelen voor degenen die ervoor kiezen om in de regio te wonen. Enkele van deze voordelen zijn:

Natuurlijke schoonheid: Lousã is omgeven door prachtige bergen en natuurlijke landschappen, zoals de Serra da Lousã en de Serra do Açor. Dit maakt het een uitstekende bestemming voor liefhebbers van buitenactiviteiten zoals wandelen, wandelen en klimmen.

Cultuur: Het dorp heeft een rijk historisch en cultureel erfgoed, met oude gebouwen en een zeer goed bewaard gebleven historisch centrum. Daarnaast staat Lousã bekend om zijn gastronomie, met heerlijke typische gerechten, zoals chanfana en cabidela rijst.

Kwaliteit van leven: Wonen in Lousã biedt een uitstekende kwaliteit van leven, met een aangenaam klimaat en een rustige en gastvrije sfeer. Bovendien wordt het goed bediend door openbare diensten zoals gezondheidszorg, onderwijs en transport.

Strategische locatie: Lousã ligt in het midden van Portugal, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie andere steden en regio's in het land wil verkennen. Bovendien ligt de stad dicht bij belangrijke snelwegen, zoals de A1 en A13, waardoor het gemakkelijk is om andere delen van Portugal en Europa te bereiken.

Economische ontwikkeling: De stad is voortdurend in ontwikkeling, met een groeiende toeristische sector en investeringen op andere gebieden, zoals technologie en industrie. Dit biedt goede banen en zakelijke kansen voor degenen die in het gebied wonen.

Kortom, wonen in Lousã is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit van leven, contact met de natuur, cultuur en economische ontwikkeling.

Energiecertificering: A

AMI: 21924

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven243 m²
Kavel526 m²
Barbecue
Garage

Lousã

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeHuis
Bouwjaar2023
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens