Betaalbare appartementen met uitzicht op zee in Yalova Armutlu

Armutlu
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 100 m² • 4de verdieping • ref: YVX-00113-31065
€ 143.982
Appartementen met zeezicht te koop in een project in Yalova Armutlu

Yalova is een rustige stad in Turkije op korte afstand van de meest ontwikkelde steden in het land. Met zijn prachtige natuur en zee biedt Yalova ideale omstandigheden om het hele jaar door te wonen en vakantie te vieren. Armutlu is een ideale woonomgeving met een rustige en vredige sfeer. Armutlu is ook een perfecte vakantiebestemming voor het zomerseizoen met zijn schone stranden en nachtleven. Met zijn thermale wateren heeft Armutlu een groeiende populariteit voor toeristische investeringen.

De appartementen te koop in Yalova Armutlu liggen op 2,6 km van het centrum en de haven van Armutlu, 2,7 km van het staatsziekenhuis van Armutlu, 54 km van het centrum van Yalova en de veerboot, en 111 km van de internationale luchthaven Sabiha Gökçen in Istanbul. De appartementen liggen in de buurt van de dagelijkse behoeften, zoals scholen, markten en apotheken. Het gebied biedt ook een kans om te reizen naar Istanbul gemakkelijk met de zee bussen die vertrekken vanaf hier.

Het residentiële project heeft 26 appartementen in totaal. De appartementen te koop zijn er in 1, 2, 3 en 4-slaapkamer opties. De 3 en 4-slaapkamer appartementen zijn duplexen.

De appartementen met ruime balkons hebben allemaal keuken- en badkamermeubels, keramische en gelamineerde vloeroppervlakken en gelakte en stalen deuren. Het appartementengebouw is verrijkt met externe thermische isolatie.

Mis de betaalbare lanceringsprijzen niet!


YVX-00113

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons3

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal135 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras

Armutlu

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2024