Penthouse 2 slaapkamers & 2 badkamers privé dakterras Appartement te koop

Hurghada
Penthouse • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 200 m² • Bovenverdieping
€ 99.409

Penthouse appartement te koop met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Woonkamer, een aparte keuken, eethoek en een eigen dakterras.

De keuken is full-size zwart glanzende units met gespikkelde granieten werkbladen. Aanwezig in de keuken is gootsteen en kraan, kookplaat 4 pitten, magnetron, wasmachine en grote familie grootte koelkast met vriesvak.

Eethoek heeft een grote tafel met 4 stoelen, er zijn ook extra stoelen die aan de eettafel kunnen worden gebruikt. Grote spots en architectonisch gedetailleerd plafond. Er zijn ook grote ramen van vloer tot plafond waardoor er enorme hoeveelheden zon in het appartement komen.

De zithoek heeft een L-vormige slaapbank die gemakkelijk plaats biedt aan nog eens 2 personen, een grote voetenbank, een spiegel aan de muur en airconditioning.

Er is een salontafel en een flatscreen-tv, staande wandrekken en echt grote ramen met gordijnen.

Plafond is voorzien van spots en architraaf.

1 slaapkamer heeft 1 tweepersoonsbed, airconditioning en kledingkast, ladekast aan weerszijden. Het heeft ook nog een flatscreen-tv en schuifdeuren die leiden naar een eigen dakterras met uitzicht op het zwembad, dat ligstoelen heeft.

Slaapkamer leidt naar een ensuite badkamer met douche, wastafel, toilet en boiler.

2e slaapkamer is erg groot en heeft 2 tweepersoonsbedden voor 4 personen. kasten, ladekast en airconditioning.

Er is nog een grote familiebadkamer langs de gang. met douche, toilet en wastafel.

Het is een groot huis van 200 m². Geschikt voor een gezin van 8 personen.

Aqua palms is een van de 1e ontwikkelingen van Aqua Group gevestigd in de Al Ahyaa Hurghada Egypte. De ontwikkeling is voltooid in 2018 en biedt een selectie van studio's, appartementen met 1 en 2 slaapkamers en uitgebreide faciliteiten, waaronder een groot lagunezwembad met kinderbad, café, restaurant, fitnessruimte, spa, crèche, supermarkt. Er is zelfs een dakterras met extra ligstoelen en jacuzzi's. Aqua palms ligt dicht bij het strand en op ongeveer 10 minuten rijden van El Gouna.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven200 m²
Airconditioning
Fitnesscentrum
Hot-tub
Terras
Wasmachine

Hurghada

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2016