Huis voor Kopen in Estepona, Spanje

Estepona
Vastgoed • 3 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 126 m² • ref: 1420/9771
€ 735.500
Welkom bij dit ongelooflijke appartement te koop in de wijk Los Reales in Estepona! Dit appartement op de eerste verdieping biedt u een bevoorrechte oriëntatie op het zuiden, zodat u vanuit het comfort van uw huis kunt genieten van het spectaculaire uitzicht op zee. Elke hoek van dit appartement is ontworpen met het licht van de Middellandse Zee in gedachten en zorgvuldig gepland om u een lichte en gastvrije ervaring te geven.

EIGENDOM DETAILS

Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is het grote terras van 63 m² waar u kunt ontspannen en genieten van onvergetelijke momenten onder de warme zon van de Costa del Sol. Stelt u zich eens voor dat u 's ochtends aan uw koffie nipt of geniet van een diner in de buitenlucht terwijl u geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf de zee.

De keuken, open naar de woonkamer, is uitgerust met apparatuur van topmerken waarmee u comfortabel en stijlvol kunt koken. Daarnaast bestaat het nachtgedeelte uit drie grote slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een suite is met een complete badkamer, kleedkamer en directe toegang tot het grote terras. U vindt er ook een tweede badkamer en een extra toilet, wat comfort en privacy biedt voor uw gasten.

Maar dat is nog niet alles. De gated community waar dit appartement zich bevindt, biedt spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes waar u een uitzonderlijke levensstijl kunt leiden. U kunt genieten van een verfrissend buitenzwembad, grote groene zones en weelderige tuinen waar u kunt ontspannen en loskomen van de stress van alledag. Daarnaast vindt u winkels, restaurants en een sportclub, zodat u het gemak heeft om alles wat u nodig heeft op slechts een steenworp afstand te hebben.

Veiligheid is een prioriteit in deze gemeenschap, dus je hebt 24 uur per dag beveiliging, zodat je in vrede en gemoedsrust kunt leven. Als u een elektrische auto bezit, heeft u bovendien de beschikking over oplaadpunten die u comfort bieden en het milieu helpen beschermen.

Tot slot beschikt de woning over een garage en een berging, zodat je extra ruimte hebt om je spullen veilig en georganiseerd op te bergen.

Mis de kans niet om dit fantastische appartement in Los Reales, Estepona te verwerven. Het uitzicht op zee, het lichte ontwerp en de bevoorrechte locatie maken dit huis de perfecte keuze voor diegenen die willen wonen in een omgeving vol luxe en comfort. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen!

PLAATS

Los Altos de Estepona is een zeer mooie en rustige woonwijk gelegen in de heuvels van Estepona met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Los Altos de Estepona biedt een perfecte combinatie tussen de rust van de natuur en de nabijheid van modern comfort. Het is een ideale locatie voor diegenen die willen genieten van een ontspannen levensstijl en toch dicht bij alles willen zijn wat ze nodig hebben.

Dit gebied heeft een indrukwekkende natuurlijke omgeving met heuvels vol mediterrane vegetatie en een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn tal van paden en paden om te verkennen, waardoor het een perfecte plek is voor liefhebbers van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen.

Daarnaast bent u slechts een klein eindje rijden verwijderd van de stranden van Estepona waar u kunt genieten van de zon en de zee. U bevindt zich ook dicht bij het stadscentrum, waar u een breed scala aan restaurants, winkels en diensten vindt.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven126 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Oplaadpunt voor elektrische voertuigen
Tuin

Estepona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens