Vrijstaande Villa aan Zee met Privé Pier in Bodrum

Gündoğan
Huis • 6 kamer(s) • 5 bed. • 7 bad. • 500 m² • ref: BJV-00175-22715
€ 10.205.250
Vrijstaande Villa aan Zee met Privé Pier in Bodrum Gündoğan

Gündoğan ligt midden tussen Yalıkavak en Türkbükü in Bodrum. Met zijn ligging en sociale voorzieningen is het een van de geschikte gebieden om het hele jaar door te wonen. Het is een gewilde regio van over de hele wereld met zijn baaien, wereldberoemde hotels en groene natuur.

De villa te koop in Bodrum ligt op 9 km van Palmarina, 16 km van het staatsziekenhuis van Bodrum, 25 km van het stadscentrum van Bodrum, het historische kasteel van Bodrum en het Mausoleum van Halicarnassus, een van de 7 wereldwonderen, en 50 km van de luchthaven Bodrum - Milas.

De vrijstaande villa ligt aan zee in de minst winderige baai van Gündoğan. De villa heeft een eigen aanlegsteiger met een bootkluis die je kunt gebruiken wanneer je maar wilt. Het ontwerp van de buitenkant valt op door de cactussen en het natuurlijke marmer. Een vrijstaande tuin, privézwembad, doucheruimte, sauna, ontspanningsruimte, jacuzzi, fitnessruimte, parkeerplaats buiten en 2 overdekte bergingen zijn aanwezig in de villa. Er zijn 3 secties met onafhankelijke ingangen in de villa. Daarnaast is er een gastenverblijf met 1 slaapkamer en 1 badkamer en een bijgebouw met 1 woonkamer, 1 slaapkamer en 1 badkamer.

De villa heeft netto 500 m² grond en bestaat qua interieur uit 1 woonkamer, 2 keukens, 3 slaapkamers, 1 kleedkamer, 4 badkamers en 1 wasruimte. De hoofdslaapkamer heeft een netto oppervlakte van 85 m² met een badkamer en kleedkamer. Bovendien heeft de villa een open haard, een zuiveringssysteem, een artesische waterput, een watertank en een generator.


BJV-00175

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers5
Badkamers7
Balkons1

Oppervlakken

Leven500 m²
Totaal680 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Parkeerplaats

Gündoğan

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeHuis
Bouwjaar2005