Stukje paradijs voor dit prachtige gerenoveerde pand

Orzens
Huis • 9 kamer(s) • 5 bed. • 4 bad. • 410 m² • ref: VK-57-VD
€ 2.754.310
Dit prachtige pand uit 1809, geklasseerd als historisch monument, is volledig gerenoveerd met smaak en status. Door moderniteit en soberheid te combineren, heeft het zijn authentieke charme behouden.
Gelegen in de stad Orzens, op 10 minuten van Yverdon en 30 minuten van Lausanne.
Licht en ruim, het biedt 400 m2 woonoppervlak, evenals schuren die kunnen worden verbouwd en rechtstreeks met het hoofdgebouw kunnen worden verbonden, wat potentieel biedt voor uitbreiding of mogelijk de mogelijkheid om een volledig onafhankelijk appartement te creëren. Er zijn veel opties.
Het hoofdgebouw biedt een directe ingang naar de eetkamer, een keuken met bijkeuken en wasruimte, evenals toegang tot de technische ruimte. Een lichte woonkamer en een veranda op het zuiden bieden u een prachtige lichtinval. Een ruime en-suite slaapkamer met en-suite badkamer, een tweede slaapkamer, evenals talrijke kasten, een doucheruimte en gastentoilet completeren dit niveau. De 1e verdieping profiteert van een prachtige tv-lounge die kan worden omgevormd tot 2 slaapkamers, een hoofdslaapkamer met aangrenzende kasten en doucheruimte, een vierde slaapkamer en een volledige doucheruimte. Een appartement van 70 m2 bevindt zich op de 2e verdieping. Het is nu in gebruik als kantoor en geeft toegang tot de schuren.
Het perceel van 5000 m2 omheind en volledig privé biedt een betoverende omgeving. Prachtig onderhouden en verfraaid met honderd jaar oude bomen en fruitbomen, terrassen gericht om de zon de hele dag te volgen en een verwarmd zwembad Een overdekte ruimte voor 2 auto's, een gewelfde wijnkelder en talrijke parkeerplaatsen maken het perceel compleet.

Ruimten

Kamers9
Slaapkamers5
Badkamers4
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven410 m²
Totaal4700 m²
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Wijnkelder

Orzens

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht op dorp
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
Bouwjaar1809
Renovatiejaar2020